Tu sie witamy z kolegami :)

Postprzez kosa1022 » wtorek, 16 czerwca 2009, 17:51

no no KOSA77 co jak co ale naszczęście to forum NIE jest za małe na nas 2
Pozdrowionka dla wszystkich nowych
kosa1022

Postprzez Loku » wtorek, 16 czerwca 2009, 22:01

kosa1022, ja tam bym się wkurzył jakby się pojawił loku2 :evil: :evil: :evil:

a tak serio to witam nowo przybyłych :mrgreen:
Loku

Postprzez ZiGi » środa, 17 czerwca 2009, 08:44

Witam Wszystkich nowych Userów.

A Ciebie KOSA77 szczególnie bo to ja Ciebie dopadłem :P a potem jeszcze Ralfi i Greedo dolecieli.

Pozdrawiam
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez ivan » piątek, 19 czerwca 2009, 19:37

Witam serdecznie (po raz drugi, bo już pisałem raz posta ale go nie ma...) :/

A więc od 2 lat śmigam jajkiem 750 z 98'
Jestem z Warszawy i chętnie się piszę na jakieś śmiganie.
ivan

Postprzez Kruk » piątek, 19 czerwca 2009, 21:10

Witam nazywam się Grzesiek i jestem z Zielonki koło Wawy od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem gsx 600f z 91r.
Pozdrawiam
Kruk

Postprzez firefox » piątek, 19 czerwca 2009, 21:18

Kruk napisał(a):Witam nazywam się Grzesiek i jestem z Zielonki koło Wawy od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem gsx 600f z 91r.
Pozdrawiam

To kiedy sie widzimy??Ja jestem z rembertowa wiec mam do Ciebie jakies 3 km :P
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Witam -

Postprzez jaca » piątek, 26 czerwca 2009, 16:35

cześć Wszystkim,

niedawno kupiłem moto i jestem w trakcie rejestracji

pozdrawiam
jaca

Postprzez bajor2005 » sobota, 27 czerwca 2009, 18:54

Witam, mam na imie Paweł, mieszkam w Słupsku i od niedawna smigam niebieską 600 z 98 r. Pozdrawiam wszystkich
bajor2005

Postprzez firefox » sobota, 27 czerwca 2009, 22:27

bajor2005 napisał(a):Witam, mam na imie Paweł, mieszkam w Słupsku i od niedawna smigam niebieską 600 z 98 r. Pozdrawiam wszystkich

Siema, ja niedlugo bede w Slupsku (pochodze z Ustki) to moze sie spotkany i posmigamy po okolicy?
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez bajor2005 » niedziela, 28 czerwca 2009, 12:43

siemka firefox, z przyjemnością pośmigam.Pzdr
bajor2005

Postprzez ZiGi » niedziela, 28 czerwca 2009, 13:06

Witam wszystkich nowo przybyłych i pytam przy okazji czyje to jajko stało wczoraj przy Rzymowskiego (okolice McDonalda)

Obrazek

Obrazek

Bo tak jakoś nikogo z Białej Podlaski nie widzę ;)
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez montis » wtorek, 30 czerwca 2009, 20:18

Witam nowoprzybyłych ;] oraz kolegę z pomorskiego :) a nie ciągle same mazowieckie :P
montis

Hello

Postprzez Kacper » wtorek, 30 czerwca 2009, 21:39

Witam serdecznie,

Na imię mam Tomek.

Jeżdżę GSX 600f,
rok 2000,
kolor czarny,
miasto Łódź.

Mam nadzieję, że forum się rozwinie i będzie ciekawym, pomocnym narzędziem.

Pozdrawiam
GSX 600F

Kacper
Kacper

Witam wszystkich !

Postprzez DiElektryk » środa, 1 lipca 2009, 00:57

Czołem Oblatywacze. :brawo:

Właśnie dołączyłem do grona społeczności forum zatem przedstawiam się niezwłocznie...

Jestem Sebastian - chłopak z jajami ;) hmm a właściwie to z jednym JAJKIEM GSXF 600.
To moje pierwsze moto i posiadam je nieco ponad miesiąc. Jak na razie jestem pod wrażeniem sprzęta - czarna strzała po prostu.

Jestem z Wrocka, jak ktoś z okolicy to mnie atakować, polatamy - dopiero się uczę ale nie jest źle.

PS. Exam na prawko mam w poniedziałek 6go lipca czyli za 5dni - będzie się działo.

Pozdrawiam ekipę :!:
Ostatnio edytowano środa, 1 lipca 2009, 00:58 przez DiElektryk, łącznie edytowano 1 raz
DiElektryk

Witam

Postprzez Kacper » czwartek, 2 lipca 2009, 21:41

Witam koledzy i koleżanki,

Jestem Tomek i mieszkam w Łodzi. Śmigam na gsx 600f , czarny z 2000 roku.
Moto w pełni mnie satysfakcjonuje. Mam nadzieję, że spotkamy się na zlocie w Zegrzu

Pozdrawiam
Ka
GSX 600F

Kacper
Kacper

Postprzez miki1406 » czwartek, 2 lipca 2009, 22:38

Witam wszystkich :mrgreen: Choć zamierzałem kupić CBR900RR z 95roku (Fireblade sc28) to kupiłem czajnik - Suzuki GSX600F z 89roku... Niestety sytuacja finansowa mnie pokonała... Ale może tak od początku...

Mam na imie Mikołaj i mieszkam w Dzierzgowie (między Łowiczem a Skierniewicami). Mam aktualnie 22lata... Miałem ok 3 letnią przerwę w stałej jeździe na moto (created by panna :paluj: ). W między czasie mój rodzony młodszy o rok brat zajął się dość poważnie mechaniką motocyklową... Na stałe pracuje on w Teresinie (trasa Warszawa-Sochaczew) i tam naprawia, składa, sprzedaje motorowery i motocykle (bez skutersonów) o pojemnościach 50-250... Generalnie zaczął on na własną ręke dłubać 4T i sięto nieźle rozbujało... No i trafiła się piękna CBR 1000F (dual'ka) ale nie miałem kasy i zdanego egzaminu na A... Później 2 GSX600F, znowu problem kasa... I nagle wpadł Fireblade w którym się dosłownie zakochałem... No ale jak dla brata cena to 6tysia których za chiny bym nie wydolił...

Dalej sprawy przybrały troszkę inny tok... Przypomniały mi się słowa 3 instruktorów, że kurs na prawko dowolnej kategorii jest ważny 5 lat (jak się później okazało w Wydziale Komunikacji i WORD'zie nie jest to prawda!!!) Mijał wtedy 4 rok posiadania prawka na B... No to nastraszony i zniechęcony jazdą od czasu do czasu moto brata patrząc z nerwami w lustro czy mnie gonią czy nie, zapisałem się na teorie A... Poszła za pierwszym podejściem... Później praktyka pierwsze podejście... Odebrałem, a w między czasie nakręciłem panne na motocykl... No i telefon od młodego : "Siema brat... jest motór dla ciebie... Wpadaj na browara to pogadamy :mrgreen: "... No i pojechałem...

Jak się okazało Młody zakupił Suzuki (czajnik) GSX600F z 89roku za cene... 1350zł :brawo: Aby nie było tak pięknie to moto miał poprzez zasyfiony smok, zatartą pompę oleju i... stanął na panewkach... Kasy nie było potrzeba bo Młody miałpo starych GSXFach szafe części i wygrzebał jakiś stary dół... Jeden wieczór moto śmiga, drugi wieczór moto już w owiewkach i ogarnięte... I tu szacun dla braciaka mimo, że miał kupca za 3,500zł puścił mi moto (po kosztach zakupu, transportu i części z mocnym rabatem) za 2000zł...

Mimo, że mażyłem o fireblade to jestem strasznie happy z czajnika... Wiadomo Suzuki stuki i puki ale w tej cenie mogłem wybierać tylko w Jawach i MZ, albo kupić zajechaną Kawe o wyglądzie WSKi...

Zaraz wstawiam foty Czajnika za dwa tysie :P
miki1406

Postprzez montis » sobota, 4 lipca 2009, 12:28

no gratuluje ;] i witam na forum ;)
montis

Postprzez Nyuno » niedziela, 5 lipca 2009, 19:15

Tak jak napisał ZiGi (skasowałem jego post, bo chciałem przenieść temat) - ów post jest do przeniesienia. Niestety musi to zrobić jeden z adminów.
Obrazek
Nyuno

Postprzez TasmaN » niedziela, 5 lipca 2009, 20:21

Nie wiem jak to przeniesc :/

Cos sie piepszy przy tym :(
TasmaN

Siemka posiadacze GikseFów

Postprzez Bąbel » poniedziałek, 6 lipca 2009, 19:47

Mam na imie Grzegorz, mieszkam i pochodzę z Krakowa. Jajko kupiłem ponad rok temu (marzec/kwiecień 2008) rocznik 2002, sprowadzone z Włoch. Widziałem je rano po przywiezieniu nocą...odarta lekko owiewka, lusterko i wgniotka w baku...wywrotka parkingowa. Za 9,5 tys miala jeszce stelaże i boczne kuferki Givi.... Jak dla mnie bomba (wszystkie giksery, cebry i r6 ponoc nie umywaja sie do jajek na dłuzsze trasy), a tu jeszcze wyposażenie turystyczne. No i ostre "ponoć" te ścigacze, a ja miałem kilka lat rozłaki z motoryzacją z powodu urodzin córki (poprzednie moto to MZETZ150 i Romet 125). Miałemkupic 600 ale trafiło sie 3/4 litra z czego teraz po roku baaaaardzo się ciesze.
Jestem z Krakowa, ale latam po zlotach więc mam nadzieje na spotkanie sie z Kimś z forum osobiście ...

ksywę mam Bąbel - łatwo poznać po nakljekach na kasku i rejestracji, pozdrowienia dla wszystkich
Bąbel

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do POWITALNIA