Prośba o ocenę jajca

Linki, uwagi, spostrzeżenia, porady

Prośba o ocenę jajca

Postprzez kojak83 » poniedziałek, 26 marca 2012, 08:00

http://otomoto.pl/suzuki-gsx-f-katana-M3083865.html

Z fotek nie bardzo widać w jakim stanie jest tylna opona i napęd, no i coś mi zbyt ładne i tanie to moto jak na jajco w sezonie. Może koledzy coś dojrzą? A może ktoś z Poznaniaków go zna? :P
kojak83

Postprzez RAV » poniedziałek, 26 marca 2012, 10:06

Na moje niezbyt wprawne oko to on chyba cały malowany jest. Mimo wszystko po lakierowaniu i tak się przewrócił na prawą stronę (pęknięty kierunkowskaz, zarysowana owiewka i ciężarek kierownicy, chyba brak wkręta w podnóżku). Ma za to wyświetlacz biegów w najlepszym jak dla mnie miejscu w jajku :P niestety mało zdjęć i słabe. Brak znaczków GSXF a za to naklejki i nie wiem czy to złudzenie optyczne ale wahacz tylny wydaje się być z lewej czarny (a takie były tylko po 2003r) ale za to z prawej jest szary- czyli ok. :D
Z pewnością skoro jesteś z Poznania (okolic) to można by podjechać i oblookać to na żywo bo chyba warto.
RAV
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez kristos » poniedziałek, 26 marca 2012, 20:05

To bylo moje jajko jest juz sprzedane .A co do wahacza to zludzenie optyczne był oryginalny .Co do ceny to taka sama cene mialem i po sezonie wiec bez sensu bylo podnosic na sezon .
kristos

Postprzez kojak83 » czwartek, 26 kwietnia 2012, 06:13

Kolejna prośba o ocenę:

http://tablica.pl/oferta/suzuki-gsx600f-sprzedam-IDTfl1.html#af7f763e;r:1;s:

Zdjęcia raczej kiepskie, opis ogłoszenia również ale może bardziej doświadczeni coś wypatrzą i wypomnę to właścicielowi :P Widziałem go już wystawionego kilka miesięcy temu za wyższą cenę i teraz sprzedaje ponownie... Troszkę mi to podejrzane :P
kojak83

Powrót do Oceniamy sprzęty z ALLEGRO, OTOMOTO