Kruk napisał(a):Witam nazywam się Grzesiek i jestem z Zielonki koło Wawy od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem gsx 600f z 91r.
Pozdrawiam
bajor2005 napisał(a):Witam, mam na imie Paweł, mieszkam w Słupsku i od niedawna smigam niebieską 600 z 98 r. Pozdrawiam wszystkich
). W między czasie mój rodzony młodszy o rok brat zajął się dość poważnie mechaniką motocyklową... Na stałe pracuje on w Teresinie (trasa Warszawa-Sochaczew) i tam naprawia, składa, sprzedaje motorowery i motocykle (bez skutersonów) o pojemnościach 50-250... Generalnie zaczął on na własną ręke dłubać 4T i sięto nieźle rozbujało... No i trafiła się piękna CBR 1000F (dual'ka) ale nie miałem kasy i zdanego egzaminu na A... Później 2 GSX600F, znowu problem kasa... I nagle wpadł Fireblade w którym się dosłownie zakochałem... No ale jak dla brata cena to 6tysia których za chiny bym nie wydolił...
Aby nie było tak pięknie to moto miał poprzez zasyfiony smok, zatartą pompę oleju i... stanął na panewkach... Kasy nie było potrzeba bo Młody miałpo starych GSXFach szafe części i wygrzebał jakiś stary dół... Jeden wieczór moto śmiga, drugi wieczór moto już w owiewkach i ogarnięte... I tu szacun dla braciaka mimo, że miał kupca za 3,500zł puścił mi moto (po kosztach zakupu, transportu i części z mocnym rabatem) za 2000zł...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości