przez Pawlowski_ss » piątek, 12 października 2012, 15:08
Witam wszystkich! Mam na imie Siergiej, mam 23 lata, pochodze z Bialorusi miasto Polotsk, w Polsce jestem juz 5 lat, przyjechalem na studia i zostalem )))
Jezdzic motocyklami zaczelem jak mialem 10 lat, pierwsza jazda z ojcem na tylnym siedzeniu na Iż planeta 1 1965roku - mojego dziadka.
Od 10 roku zycia zajmuje sie profesjonalnie kartingiem, karting to moje zycie wiec pracuje tez w tej brazy, obecnie w F1 karting Warszawa jako mechanik i kirownik. Skaczylem sezon kartingowy 2012 w time Uniq Racing jako mechanik. To troche na moj temat)))
Teraz odnosnie motocyklu. Suzuki katana Gsxf600 1 rejestracja 2003rok, ale oczywiscie to model -02. Kupilem go w Kielcach w pazdzierniku 2011. Motor nie odpalal, stal na ulicy przez bardzo dlugi czas. Co odrazu zauwazylem to lekki poslizg na lewy bok, i nie zbyt dobra naprawa. Troche pracy z motorem i w kacu odpalil. Wymienilem swiece, filtry olej, olej w przednim zawieszeniu z uszczelniaczami. W sumie jestem zadowolony z motocyklu ale chcial bym zamienic go na Gsxf750 )
Ostatnio edytowano piątek, 12 października 2012, 15:23 przez Pawlowski_ss, łącznie edytowano 1 raz