ja nie mówię, że niebiedron napisał(a):cycki są fajne
ale tamte były fatalne Malwi napisał(a):ja nie mówię, że nie ale tamte były fatalne

bo są kiepskie? pokaż mi ładne cycki to powiem, że są ładneGregor napisał(a):Swoja drogą hmm...jakoś się strasznie na nie oburzasz...ciekawe dlaczego...

biedron napisał(a):Malwi, pokaż
chciałem to wczoraj już napisać, ale........ziomek4000 napisał(a):aż korci żeby napisać żebyś swoje pokazała

Sokol napisał(a):Panowie jak Malwi pokaze piersi to juz taka tajemnicza nie bedzie

Sokol napisał(a):ale za to moze fotke zrobic np: w obcislej bluzce i w staniku ,moze by na to sie zgodzila

rumcajs napisał(a):Malwi, Ja mam do ciebie blisko więc jak chcesz to mogę przyjechać zrobić zdjęcia nagrać film, gdybyś potrzebowała pomocy w zaprzestaniu byciu tajemniczą![]()
ale Panowie chcecie cycki to pokazujcie ^^ proszę bardzo,masz 8 stron do wyboru http://najbardziej.com/18-lat/piekne-pi ... ch-kobiet/Malwi napisał(a):pokaż mi ładne cycki to powiem, że są ładne

Gregor napisał(a):proszę bardzo,masz 8 stron do wyboru
Abek napisał(a):Malwi, chyba, że padnie stwierdzenia "czas jej zerwać stanik" xaxaxa

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości