to tak jak u mnie...Z przodu ukłuje cię obojczykiem, z tyłu łopatką, od boku sterczącym biodrem.
biedron, chciałbyś
Abek, właśnie o tym drugim

to tak jak u mnie...Z przodu ukłuje cię obojczykiem, z tyłu łopatką, od boku sterczącym biodrem.

skoroMalwi napisał(a):biedron, chciałbyś
to wchodzęMalwi napisał(a):Sokol napisał/a:
To moze Malwi zdraci jaka ma miseczke stanika?:)
nie mam na co narzekać

biedron napisał(a):skoroMalwi napisał(a):biedron, chciałbyśto wchodzęMalwi napisał(a):Sokol napisał/a:
To moze Malwi zdraci jaka ma miseczke stanika?:)
nie mam na co narzekać![]()
![]()

Sokol napisał(a):a ty jak nie narzekasz to masz C
Sokol napisał(a): Panowie bedzie zlot czy ognisko z forum to zobaczycie jakie ma
chciałbyś jeszcze coś dołożyć od siebie??
- no właśnie ,,,powinieneś sięKR-Ociec napisał(a):"Sokół" a organoleptycznie nie byłoby PEWNIEJ ???!!!![]()
![]()

ale tu nie ma co zdejmować, no chyba, że owiewki z SuzyKR-Ociec napisał(a):NIEEEE !!! ZDJĄĆ - TAAAK !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Po prostu sprawdzić
![]()

KR-Ociec napisał(a):A co do "swojej Suzi" - ładnie nazwane - to w jakim designie masz "OWIEWKI" ???

udam, że nie doczytuję się w tych słowach drugiego, aa może nawet i trzeciego dna... na ślicznotkach masz mój wątek maleństwoKR-Ociec napisał(a):A co do "swojej Suzi" - ładnie nazwane![]()
- to w jakim designie masz "OWIEWKI" ???
![]()

moto :-)Abek napisał(a):Co to są ślicznotki?
Abek napisał(a):Czekaj Malwi tylko znajdę to Twoje zdjęcie co mi ostatnio wysłałaś to ocenie
Abek napisał(a):A co do spotkania to ja będę jechał sam więc na plecaczek zawsze Cie moge zabrac. Całą drogę między nogami.. hmm już nic nie napiszę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość