ojjj to żałuj... wiele straciłeśogórek napisał(a):nie przypominam sobie żebym z kimś pił,tym bardziej z kobietą.OGÓREK.
ojjj nie pytaj!!!KR-Ociec napisał(a):Ciekawe co Malwi "z Tobą" zrobiła: POTEM ???![]()
![]()
sie rozumie oczywiścieKR-Ociec napisał(a):Potraktuj to z duuużym przymróżeniem oka - Malwi też![]()
KR-Ociec napisał(a):Malwi, - jak TY wspaniale rozumiesz mężczyzn
ja zdecydowanie jestem z ZiemiKR-Ociec napisał(a): jesteś pewna, że jesteś z Venus a nie z Marsa ?

jak to nie!!! jeszcze mnie nie poznałeś! jestem najlepszym przykładem ideału!!! ^^ baaaa i nawet na moto jeżdżę!!!KR-Ociec napisał(a):- w ideały NIE WIERZĘ![]()

Niestety nie, tzn., że na to, żebym dojechała na zlot musi się złożyć wieeeeele czynników. Zaczynając od mojej obrony a kończąc na tym czy będę miała za co (a od rodziców nie chcę brać pieniędzy na swoje zabawy). Dlatego też nie wpisywałam się na listę, bo cały czas nie wiem czy dam radę dojechać.KR-Ociec napisał(a):Malwi, tzn., że już wcześniej będziesz w "stanie (w)zlotowym" ???![]()
)Malwi napisał(a):Niestety nie, tzn., że na to, żebym dojechała na zlot musi się złożyć wieeeeele czynników. Zaczynając od mojej obrony a kończąc na tym czy będę miała za co (a od rodziców nie chcę brać pieniędzy na swoje zabawy). Dlatego też nie wpisywałam się na listę, bo cały czas nie wiem czy dam radę dojechać.KR-Ociec napisał(a):Malwi, tzn., że już wcześniej będziesz w "stanie (w)zlotowym" ???![]()
ot wszystko. (ale nie ma co ukrywać, że bardzo chciałabym Was poznać i cały czas pracuję nad tym
![]()
)

rumcajs napisał(a):Malwi więcej pewności, że pojedziesz na spotkanie - koszty noclegu i jedzenia Panowie wezmą na siebie (my to mamy we krwi) ty musisz tylko dotrzeć na miejsce :-)
Malwi napisał(a):rumcajs napisał(a):Malwi więcej pewności, że pojedziesz na spotkanie - koszty noclegu i jedzenia Panowie wezmą na siebie (my to mamy we krwi) ty musisz tylko dotrzeć na miejsce :-)
![]()
hehe staram się, uwierz mi, że robię w tym baaardzo wiele, ale tak jak napisałam wyżej musi się kilka faktów zejść do kupy

co do spinania to owszem muszę... ruszyć mgrarumcajs napisał(a):Tylko uważaj bo im bardziej się będziesz spinać tym bardziej wszechświat będzie się bronił
plan pracy już wisi, czeka na motywację (oczywiście chodzi mi o mgra) może złe będzie co to napiszę, ale liczę, że zima jeszcze trochę potrzyma, żeby mnie nie ciągnęło na Surumcajs napisał(a):Ustal co i jak...
rumcajs napisał(a):Ustal co i jak... plan pracy już wisi, czeka na motywację (oczywiście chodzi mi o mgra) może złe będzie co to napiszę, ale liczę, że zima jeszcze trochę potrzyma, żeby mnie nie ciągnęło na Su

ech no właśnie ja wiem, że jak zacznie się ładna pogoda, to mnie na moto będzie ciągnęłorumcajs napisał(a):Nie wie jak Ty, ale czym jestem szczęśliwszy tym lepiej mi się pracuje, więc im więcej będziesz jeździć ty więcej będziesz pisać, więc nie wołaj zimy na długo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości