On wisi na allegro od bardzo bardzo dawna nie wiem dlaczego, moze ta cena?
Ta naklejka pod kranikiem, pewnie mu pocieklo Prezentuje sie wg. mnie całkiem przyzwoicie
przez wiktor3966 » poniedziałek, 4 lutego 2013, 17:36
Nawet tej naklejki nie zauważyłem,Chyba jak będe miał czas w tygodniu to podjadę go obejrzę , ale skoro piszesz że tyle czasu stoi to może być jakieś ale,Dzięki za info
Moto leżało na lewej jak i prawej stronie, bardzo delikatnie ale zawsze. Widać to po zarysowaniach na obu deklach silnika jak i małych uszczerbkach lakieru na owiewkach przy wlotach powietrza. Napęd już jest nieco wyciągnięty, wiec za sezon góra dwa czeka go wymiana. Kanapa pęknięta z prawej strony na dole, ale to co mnie najbardziej w nim zastanawia to czarny jak smoła olej, który przy ustawieniu moto na kosie bocznej i tak pokazuje zbyt wysoki poziom !! Na jednym zdjęciu widać jakąś 1/3 zbiorniczka płynu hamulcowego przód, niestety nie widać w nim płynu. No i ten kufer rodem ze skutera ... nie spada on podczas jazdy ?
przez Yankes 72 » poniedziałek, 4 lutego 2013, 19:32
Oglądałem ten motocykl w zeszłym roku jak szukałem do kupienia dla siebie, moto sprowadzone z włoch, opony do wymiany, akumulator też, klocki , duży przebieg 60000, silnik cały do regulacji no i ta cena sprzedawca to handlarz nieugenty, ogólnie nie polecam.