wazer napisał(a): Ale jak to bywa są pewne haczyki i tutaj moje pytanie do was czy na przód może iść oponka 120/65 czy taka różnica profili ma jakiekolwiek znaczenie.
jabol240 napisał(a):Przecież motocykl typu Jajo z 2 osobami na pokładzie będzie ważył nawet więcej niż 325 kg?
KR-Ociec napisał(a):noichigo, - zdecydowanie za szerokie. W ostateczności zamień na 160/60 = ja na takich latam i jest OK.(fabryka to 150/70 - ?)

Budzik napisał(a):rumcajs, czy sie nadaje to jest inna kwestia, mzoe miec i 10 cm bieznika, ale oprocz tego zalezy ktory jest ocznik tej opony, jakie ma indexy predkosci i masowe.
To ze ma fajny bieznik nie oznacza ze opona jest 'dobra'
Jak opona jest stara, lub ma maly index predkosci (w co watpie aby miala za maly jako opona motocyklowa. 600 to jeszce nie jest demon predkosci) lub za maly masowy, a gsxf jest ciezki to wiadomo ze taka opona moze niezby sie nadawac.

Abek napisał(a):rumcajs, road 2 w sklepie w Jarosławiu 480 zł + 16.50 przesyłki. Szukaj CMA Moto i powołaj się na mnieZamawiałem od nich teraz trochę rzeczy, ceny mają fajne a i KR-Ociec ich zna

. Ach ci sprzedawcy motocykli (karma

moro99 napisał(a):A co to wogule za opona jest ?
Wiesz 5 letnia opona nie jest jeszcze jakas naprawde mega starawszystko zalezy jak byla przechowywana i co to jest
Ja wlasnie szukam sobie Pilot roada 1 i ma byc nie starsza niz koncowka 2012

moro99 napisał(a):rumcajs, Biez pod uwage ze przedem hamujesz wiec slabo jak ci w uslizg wpadnie przy mocnym heblowaniu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości