Witam wszystkich
Nie byłbym sobą gdybym nie poinformował, że szykuje sie spora impreza w Radzyminie pod Warszawą "89 rocznica Bitwy Warszawskiej". W sobotę 15.08.09r- organizowany jest VIII Motocyklowy Zlot MOTOCUD 2009. Wiem, jest niewiele czasu ale dla chcącego nic trudnego, jest okazja do spotkania się w gronie gsxf-ów i nietylko oraz wspólnego pośmigania. Poniżej podaję link do strony organizatorów.
no no mnie pasi chętnie się pojawimy z plecaczkiem zwlaszcza ze niedaleko mam dzialeczke a impra zapowiada sie fajnie bylo by milo jak bysmy sie zgadali wczesniej i ruszyli większa ekipą pozdro Kosa
Ja chyba po poludniu na impreze dopiero dojade, bo powiem szczerze ze z tym moim silnikiem w ogole nie powinienem latac. A na zlocie szykuje sie przejazd dosc spory.
Tasiorek nic się nie bój, przecież to spokojny zlot będzie. Bez smażenia laczka, ryczenia itp. Na pewno będziesz traktował swoją Suzę delikatniej niż ja
Możliwe że i ja podbiję,ale wszystko jest zależne od tego czy zrobię moto
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"