hmm... ale po co??Abek napisał(a):Skype? hmm a masz kamerkę? I czarną bielizne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

jakoś tak nie mogę się przestać śmiaćAbek napisał(a):Malwi, Ty się tak nie śmiej tylko się szykuj
myślę, że każdy TV będzie za małyAbek napisał(a):Bo jak sie KR-Ojciec dowie to to kompa na duży TV podepnie

yyy ale jakich cukierków?Abek napisał(a):Eeeee że co? Jak za małe? Nie będzie cukierków
dla tego rumieńca, tak! będę się śmiaćAbek napisał(a):Oj tam śmiać się ze mnie będziesz no

Abek napisał(a):Malwi, lubisz rumieńce?![]()
może nie drąż co mam pod łóżkiem...Abek napisał(a):No tych które lubisz, i nie zaprzeczaj bo chodzi o te co pod łóżkiem masz

mówiłam nie drąż tematuAbek napisał(a):Chyba, że pod łóżkiem ukrywasz kogoś

to jest jakiś pomysł...ZiGi napisał(a):czy może zakładacie Motocyklową Grupę Seksturystyczną?

Malwi napisał(a):ZiGi napisał/a: czy może zakładacie Motocyklową Grupę Seksturystyczną? to jest jakiś pomysł...
mnie to tam nie przeszkadza gorzej z sąsiadamiAbek napisał(a):ZiGi, nie wiem czy Malwi by była zadowolona z kolejek pod domem
noo i nie tylko z sąsiadami 
ech...Abek napisał(a): pomysł padł na podatny grunt
Abek napisał(a):ZiGi, nie wiem czy Malwi by była zadowolona z kolejek pod domem
Chociaż po rakcji widać, że pomysł padł na podatny grunt

Marcin popsułeś! a tak dobrze się bawiłam[SCH]Marcin napisał(a):może ma jakieś wielkie psy i nie ma czy ich karmić to zaprasza wszystkich...na wyżerkę

Malwi napisał(a):ech...
myślę, że o jajach by nie mówili, raczej o koniach...Abek napisał(a):Swoją drogą ciekawe jakby sąsiedzi zareagowali gdyby nagle w okolicy pojawiło się pełno "facetów z jajami" hehe

tak jej nie lubisz? ale moje suki wytresowane są, na kobiety nie lecą...Abek napisał(a):To ja zabieram szwagierkę i rzucę na pożarcie xD

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość