obietnica czy groźba?Abek napisał(a):Początkiem kwietnia w jakiś czwartek pojawię sie w KatowicachPamiętaj!!
kawałek, a co?Abek napisał(a): A Jaworzno to daleko od Ciebie? ;>
obietnica czy groźba?Abek napisał(a):Początkiem kwietnia w jakiś czwartek pojawię sie w KatowicachPamiętaj!!
kawałek, a co?Abek napisał(a): A Jaworzno to daleko od Ciebie? ;>
to koniecznie muszę wziąć koleżankę, która będzie słuchała mojego marudzeniaAbek napisał(a):Malwi, no to kiedyś Cie gdzieś wyciągnę. Może na zakupyzobaczysz czy kombi dobrze "leży"
![]()
![]()
![]()
właśnie tak kocham zakupy Malwi napisał(a):masz przecież namiary na mnie :-)
Malwi napisał(a):właśnie tak kocham zakupy
to szukajAbek napisał(a):Musze maila przegrzebać i wpisać Twój numer do telefonu
może już nic nie urywajAbek napisał(a):Podobno po świętach mam mieć spotkanie gdzieś na śląsku to może się z niego na trochę urwę

ano... tylko ideału nie mogę znaleźćAbek napisał(a):Normalnie ideał

jak nie ma? a ja?Abek napisał(a):Malwi, nie szukaj ideału bo nie ma.

jak tam woliszAbek napisał(a):Sobie nic nie bede urywał ewentualnie siebie trochę

te chochliki w oczach mi się nie podobają... :pAbek napisał(a):Znalazłem

ech dużo by pisać... zalotne oczka to nie wszystkoAbek napisał(a):No ale dlaczego? Takie małe zalotne oczka robię a Ty jesteś nieczuła![]()

a za to będę robić coś takiego!Abek napisał(a):Malwinko

ech znowu nie trafiłeśAbek napisał(a):No na twarzy a nie pudrem czy jakimś innym nie zrozumiałym dla mnie wynalazkiem
nie, nie zarumieniłam się... a powinnam?na jajka to raczej z patelniąAbek napisał(a):Ja o jajku a Ty na mnie z gazem.

nie ma ryzyka nie ma przygodyAbek napisał(a):Jeszcze byś sobie napsikała do oczu![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość