tupek napisał(a):Odświeżam temat ...
Słyszał ktoś o firmie Metro.. niestety nie ma zbyt wiele opinii w sieci.
np. http://moto.allegro.pl/item704391695_bu ... ar_43.html
tupek napisał(a):Słyszał ktoś o firmie Metro.. niestety nie ma zbyt wiele opinii w sieci.
ZiGi napisał(a):tupek napisał(a):Słyszał ktoś o firmie Metro.. niestety nie ma zbyt wiele opinii w sieci.
Ja mam kominiarkę tej firmy, ale o tym że robią buty to nie wiedziałem
Byniu napisał(a):mam zamiar zakupić buciki i po kilku godzinach szukania i szperania znalazłem pewne stwierdzenie.Można kupić byty za około 400 zł i po sezonie ,a niekiedy nawet nie kupić następne bo te się rozlecą.Komfortu też nie ma co szukać w takim przedziale cenowym.Więc lepiej wydać więcej i cieszyć się z wygody i komfortu w podróży. a kalkulacja cenowa :za buty leprze około 800zł i spokojnie starczą na 3 sezony na nawet więcej
za buty(gumowce) około 400 zł i pewnie po pierwszym deszczu do wyrzucenia lub naprawy .
Czasem jednak warto wydać więcej żebyw rzeczywistości było mniej
firefox napisał(a):A ja jestem odmiennego zdania. Moim skromnym zdaniem te tansze tez spelniaja swoje wymagania, w zaleznosci od tego jak kto o nie dba i jak je uzytkuje. Swojego zdania nie moge poprzec doswiadczenie, poniewaz sam mam SiDi, ale widzac u innych czyt. TES buty sa cale i uzytkownicy sie wypowiadaja przychylnie. Np TES ma NITRO bodajze 101 i jest zadowolony. Wiadomo, ze buty drozsze sa lepiej wykonane, lepsze wietrzenie czy tez lepiej ukladaja sie do nogi i wkoncu sa trwalsze.
Gdybym nie trafil okazji, to pewnie kupilbym wlasnie buty metro lub nitro i mysle, ze spokojnie pojezdzilbym w nich conajmniej 2 sezony.
Byniu napisał(a):a ile Twoja okazja kosztowała ??? bo ja też mysle nad SIDI lece w sobote do Łodzi może coś uchodze...
Powrót do Kaski, ubrania, ochraniacze...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości