noo nie wiemAbek napisał(a):Mało znasz facetów

czy Ty mnie obrażasz twierdząc, że jestem hmm niewierna... noo cóż, jakoś zawsze grzeczna byłam... o ja głupiaKR-Ociec napisał(a):"MAlwi" :
"...to ja naiwnie szukam faceta, który będzie szukał szybkiego motocykla i pięknej kobiety..."
A po co?
Motocykl szybki = wypadek hybki (wkrótce)
Kobieta piękna = niewierna i występna![]()

podobnoAbek napisał(a): Zawsze są wyjątki potwierdzające regułę
marzeniom zawsze i wszędzie!Abek napisał(a):Bądź wierna marzeniomI tylko marzeniom
no cóż mogłoby sie podziać małe spustoszenieKR-Ociec napisał(a):Obrażać Cię - brońcie mnie wszyscy święci od takiej zagłady

Malwi napisał(a):mogłoby sie podziać małe spustoszenie![]()
"
eeeeno jeszcze nie zaczęłam terroryzowaćKR-Ociec napisał(a): raczej STERRORYZOWAŁA !!!
to, że mogłabym zrobić małe spustoszenie to już inna bajkaKR-Ociec napisał(a):A pisała: "...mogłoby sie podziać małe spustoszenie![]()
"
mogłabym dokładnie to samo napisać o płci przeciwnejKR-Ociec napisał(a):I wierz tu kobietom ...

) wierzyć ; nas trzeba podziwiać 
no tak zawsze i wszędzie trzeba łechtać męskie ego... gdzieś w przedszkolu o tym mówili, ale ja jak zwykle albo przespałam, albo przewagarowałamKR-Ociec napisał(a):nas trzeba podziwiać![]()
![]()

nie widzę chętnychKR-Ociec napisał(a):Ale teraz masz luki w wykształceniu ; ktoś powinien udzielić Ci korepetycji![]()
![]()

Malwi napisał(a):a ja troszkę zmęczona jestem, wczoraj grupką zrobiliśmy 300 km i odrobinę wszystko mnie boli
KR-Ociec napisał(a):Że nie widzisz chętnych?
a to jeszcze prosić mam?? noooo nie za duże wymogi??KR-Ociec napisał(a):A prosiłeś kogoś???
no tak średnia prędkość 80-90 km/h to prawie jak piechotkąKR-Ociec napisał(a):A mówiłem: NIE PIECHOTKĄ !!!
taka istota zawsze mile widzianaKR-Ociec napisał(a):I popatrz, jak by się ktoś przydał do ROZMASOWANIA !![]()
![]()

znaczy dałeś się, żeby nie rzec brutalnie, wyrolować, po co się przyznawać i to do lewej kasy! takie rzeczy tylko żonieKR-Ociec napisał(a):to tak jak ze mną i Skarbówką: nie dość, że przyznałem się do "lewej" kasy to jeszcze musiałem za to zapłacić

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości