A o lewej kasie wolę przyznać się Skarbówce NIŻ ŻONIE
hmm o kochance to bym zrozumiała, że lepiej Skarbówce się przyznać, ale lewej kasie, phi śmiesz twierdzić, że taką zachłanną żonę masz na pieniądze??KR-Ociec napisał(a):A o lewej kasie wolę przyznać się Skarbówce NIŻ ŻONIE![]()
![]()
![]()
KR-Ociec napisał(a):Odpowiem żartem:
- Kiedy KOBIETA zrobi z Mężczyzny milionera?
- Kiedy wcześniej był miliarderem !![]()
I to dotyczy WSZYSTKICH kobiet![]()
KR-Ociec napisał(a): to tak jak ze mną i Skarbówką: nie dość, że przyznałem się do "lewej" kasy to jeszcze musiałem za to zapłacić - rozbój !
Malwi napisał(a):na bogatego nie mam szans, przystojni nie istnieją, a prawdziwi mężczyźni wyginęli wraz z dinozaurami
nooo nie mogę hahahahahahakebs napisał(a):Zachowujesz sie jak ofiara alzheimera w burdelu.
z naciskiem na postawionymi na baczność...kebs napisał(a):Lataja z włóczniami postawionymi na bacznośc, liczac naiwnie na to, że jakas zwierzyna nadzieje sie na nią.

dlatego też śmiem twierdzić, że mężczyźni wyginęli wraz z dinozauramikebs napisał(a):Kiedyś byłes kozak na wiosce, jeśli miałes kozacka skóre z dzika na plecach i rydwan z mniej kwadratowymi kołami, niż sąsiad z szałasu obok. Dziś ? NIC, naprawde nic... sie nie zmieniło.
(NIE POMYL OKRZYKUUUUU !!!!!!
no ja nie wiem, może mam trochę dziwne poglądy, aleeeee jeśli facet nie potrafi dochować wierności (chciałam napisać bardziej dosadnie, ale jest to forum publiczne i dzieci też mogą to czytaćKR-Ociec napisał(a):Malwi, a wiesz jak jest "po japońsku" niewierny mąż ?

Ps.: to nie jest moja biografia
ech pytanie czy ja takiego delikwenta w ogóle bym chciała... nooo ale to już inna para kaloszyAbek napisał(a):Malwi, a skąd założenie, że zdradzający facet chciałby z Tobą być na stałe?
i cały ten ograniczający nas szmelc wymyślony przez ludzi, którym czegoś w życiu brakowało, więc postanowili tego zabronić.
Abek napisał(a):BTW jesteś jutro na majówce w Dębicy? ;>
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości