Na początku miałem delikatne subiekcje czy napewno sobie poradzę ale od czego jest internet. Znalazłem instrukcję co z czym i poszło bezproblemowo. 10 minut i po sprawie
Po starcie brak słów - pełen wzwód

Po starcie brak słów - pełen wzwód

Corter napisał(a):Czekam z niecierpliwością na filmik jak to mruczy
. Moto wreszcie dostało charakteru
Jeśli, któś się zapyta czy polecam to tak - POLECAM - jestem happy z zakupu piteer83 napisał(a):hej a miałeś w zestawie taką blaszkę z dziurkami o średnicy dolotu bo jeśli tak to woź ją ze sobą bo dopiero po wsadzeniu tej blaszki pomiędzy dolot a tłumik plus zwężki do wylotu z tłumika będziesz się mieścił w normie db, ja w zeszłym roku miałem tak że policja mnie capnęła i sprawdzają głośność i oczywiście było za głośno i że dowód rej zabierają to ja mówię że mam db killera i będzie już w normie i jakie było moje zdziwienie jak się okazało że brak zmian. Dopiero w domu przypomniałem sobie o tej blaszce i z nią dopiero było ok.
piteer83 napisał(a):Miałem inny model lecz tej blaszki nie było na schemacie a w zestawie była. Czy twój db-killer to tylko zwężka średnicy wydechu czy jest takiej budowy by spowalniać prędkość wylotową spalin?

piteer83 napisał(a):No właśnie ja miałem też coś takiego i to nic nie dawało, generalnie musiał byś sprawdzić jaka jest głośność wydechu z tym i zobaczyć może w twoim przypadku ma to praktyczne zastosowanie.
piteer83 napisał(a):Myślę byś pojechał na stację diagnostyczną tam Ci przynajmniej nie zabiorą dowodu rej. a jak ja robiłem przymusową kontrolę głośności to kosztowało mnie to 20 zł
Na badania założę oryginał i będzie GIT
florek napisał(a):Zapytam. Jakie oczekiwania macie po zmianie tłumika, poza estetyką?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość