unio napisał(a):Zdjąć przewód paliwowy od kranika i spr. czy przy włączonm silniku (ewentualnie przy samym kręceniu rozrusznikiem) leci benzyna. Nie wiem czy twój rocznik ma PRI i czy kranik działa na podciśnienie tak jak to jest w rocznikach od 1998 , ale jeżeli tak to na PRI powinien jechać bez problemów.
ziomek4000 napisał(a):... one są pod zbiornikiem czyli poniżej paliwa więc tak czy inaczej zadziała fizyka i paliwo popłynie.
unio napisał(a):Jeżeli leci paliwo z kranika to zostaje filtr paliwa czy drożny a później to już gaźniki do regulacji i czyszczenia.
wiktorszmy@gmail.com napisał(a):Dzisiaj po pracy sprawdzę te filtry paliwa a kolejna kwestia to raczej za regulację gaźników nie brać się samemu? jaki może być koszt tego mniej więcej ? Chodzi mi o czyszczenie i regulację?

requiem5 napisał(a):jak masz wakuometr to możesz sam, nie wiem jak to w praktyce wygląda bo jeszcze tego nie robiłam

requiem5 napisał(a):ziomekzapomniałeś dodać, że tylko w strefie dla klubowicza
ale co to jest 25zł gdy na takim urządzeniu zaoszczędzimy ponad 200zł
http://gsxf.pl/templates/FIBlack/images ... /icon6.gif zrobię to ale jak dostanę wypłatę Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość