kojak83 napisał(a):Pan W, idź do jakiegokolwiek agenta PZU i on Ci da normalną stawkę bo ci, którzy wypisują te przedłużenia umów mają burdel albo są niedouczeni. Mnie przysłali 200 zł za OC i prawie 300 z NNW. Poszedłem do agenta i mam 89 zł - w tym również ubezpieczenie od utraty zniżek.
Tomaszqwerty napisał(a):Oferty firm ubezpieczeniowych zmieniają się z miesiąca na miesiąc a jest ich około 56 więc można fajnie zaoszczędzić
Sokol napisał(a):6 lat temu jak z znajomym usiedlismy do przegladu ubezpieczen to pzu mialo cos kolo 400 zl ,a warta za kolo 250zl i w warcie mam co roku 5% znizki teraz place na rok 170zl
Pan W napisał(a):Tomaszqwerty, tak robię z autami tzn. mam taką Panią i ona zawsze robi ofertę lepszą niż rok temu. Ale na motocykl nie miała nic lepszego niż propozycja PZU. W link4 dostałem ofertę na 148zł chyba. Więc wybrał PZU bo było najtaniej (jak dla mnie).
kaamos, jak wspomniałem wyżej w obydwóch autach co rok mam innego ubezpieczyciela zaproponowanego przez agenta i zniżek nie tracę.
kalim napisał(a):Dziś dzwoniłem pytać o OC dla mojej suzki i jako, że mam 20 lat i egzamin na A mam dopiero za 2 tyg, za polisę w Link4 powiedzieli mi 416zł, a w PZU 280zł.
Jutro jeszcze muszę pochodzić po agencjach i dokładnie popytać..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości