rumcajs napisał(a)::?: BTW na tapatalk'u w tym wątku nie można dodawać postów... Też tak macie

moro99 napisał(a):7. Moro (tak 50/50 w zaleznosci od terminu + obowiazkow)
slawekd napisał(a):10. slawekd (50/50 w zaleznosci od wyniku negocjacji z zona)
ale trzymamy za Ciebie kciuki 
[SCH]Marcin napisał(a):rumcajs napisał(a)::?: BTW na tapatalk'u w tym wątku nie można dodawać postów... Też tak macie
to nie jest zależne od tapatalk'aczasem mam to samo na lapku - wystarczy wyjść na główną i wejść jeszcze raz w temat i już działa

alfastar napisał(a):1. ogórek
2. tymon
3. [SCH]Marcin
4. Miksol - na Nieborów
5. Abek
6. DeElcano
7. Moro (tak 50/50 w zaleznosci od terminu + obowiazkow)
8. requiem5
9. Rumcajs
10. slawekd (50/50 w zaleznosci od wyniku negocjacji z zona)
11. Yoseph ( 50/50, w zależności od terminu)
12. Alfastar (50/50, w zależności od terminu)

ogórek napisał(a):więc tak.dziś znów dzwoniłem do Nieborowa.termin 4,5 pażdziernik odpada jest rezerwacja. zostają nam inne terminy w pażnierniku. jutro lecimy tam z requiem5 i miksolem ,postaramy się coś ustalić i zobaczyć warunki na miejscu. jutro zdamy relacje co ustaliliśmy.
do nocy. rano śniadanko ,kawa i ok. 12-14 jeśli promile pozwolą wyjazd każdy w swoją stronę.

, czyli rozumiem, że maks po trzy piwka, siusiu i spać, bo rano po śniadanku do domciu. Byłem już na kilku spotkaniach integracyjnych i pierwszego żywego można było zobaczyć po 14-tej
i w miarę wcześnie zakończyć, żeby po śniadanku nie było problemu z powrotem do domu.
Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości