1. ogórek
2. requiem5

JenJer napisał(a):Ragor zdrajca nie ma jajca

MICHUS napisał(a):nie zauważyłem dalszego ciągu
a moim zdaniem uważam ze czasu jest niewiele , pogoda jest jaka jest , bardziej się zintegrujemy tym w przyszłym roku więcej zwiedzimy, proponuje nie robić z tego wycieczki krajoznawczej na to jest lato i pogoda
rumcajs napisał(a):Ja z racji odległości i daty (patrz temperatura) zastanawiam się czy nie pojechać puszką... pytanie czy na czas zwiedzenia okolicy ktoś zechce mnie przygarnąć jako dociążenie tylnego koła ? Pytam poważnie.

requiem5 napisał(a):rumcajs napisał(a):Ja z racji odległości i daty (patrz temperatura) zastanawiam się czy nie pojechać puszką... pytanie czy na czas zwiedzenia okolicy ktoś zechce mnie przygarnąć jako dociążenie tylnego koła ? Pytam poważnie.
nie bądź mięczakdasz radę, najwyżej na miejscu będziemy czekali z ogniskiem i Cie od razu wrzucimy żebyś rozmarzł

woznyman napisał(a):Ale Ci dziewczyna po rajtuzach jedzie, aż spalonym plastikiem czuć![]()
i na co Ci to było, teraz już musisz na bike'u przyjechać

woznyman napisał(a):requiem5 napisał(a):rumcajs napisał(a):Ja z racji odległości i daty (patrz temperatura) zastanawiam się czy nie pojechać puszką... pytanie czy na czas zwiedzenia okolicy ktoś zechce mnie przygarnąć jako dociążenie tylnego koła ? Pytam poważnie.
nie bądź mięczakdasz radę, najwyżej na miejscu będziemy czekali z ogniskiem i Cie od razu wrzucimy żebyś rozmarzł
Ale Ci dziewczyna po rajtuzach jedzie, aż spalonym plastikiem czuć![]()
i na co Ci to było, teraz już musisz na bike'u przyjechać

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość