No cóż siła wyższa 
Jabol80 napisał(a):Miejsce fajnie fajne muzeum , Arkadia tez niczego sobie tylko te wanny mogły by mieć korki

no niestety dla Ciebie a bardzo dobrze dla mnie to TY stawiasz flachę przy następnym spotkaniurequiem5 napisał(a):[SCH]Marcin i jak z naszym zakładem. Coś czuję, że chyba przegrałam![]()

W Nieborowie realizowano zdjęcia do filmu Akademia Pana Kleksa, Pan Samochodzik i niesamowity dwór oraz serialu W krainie Władcy Smoków. Nakręcono tu również odcinek brytyjskiego serialu telewizyjnego "Sherlock Holmes and Doctor Watson" (1980), zatytułowany "The speckled band" (w rolach głównych: Geoffrey Whitehead oraz Donald Pickerton), a także był rezydencją biskupa w polskim serialu "Ojciec Mateusz" (w roli głównej Artur Żmijewski).
requiem5 napisał(a):tak to była zbyt brutalna pobudka. A mama mówiła, że niedźwiedzia się nie budzi

szydlas napisał(a):(...)Następnym razem nocleg zostanie zaliczony, bo piwko bezalkoholowe to nie to samo.

rumcajs napisał(a):I najlepsze jest to, że tym oplem dojechał szybciej niż my z woźnym na moto, a mocno Woźnego nie ograniczałem. Jazda z Ragorem jest jak w tej bajce o wyścigu żółwia z zającem

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości