BiEdRoN napisał(a):PannaJot napisał(a):BiEdRoN napisał(a):To teraz czekamy na resztę
spoko, czasem ściągam kask
Czekamy na sesję z plaży
Spoko, jak będę podsyłać fotki do playboya to wkleję i tutaj. Okej?:D

BiEdRoN napisał(a):PannaJot napisał(a):BiEdRoN napisał(a):To teraz czekamy na resztę
spoko, czasem ściągam kask
Czekamy na sesję z plaży

BiEdRoN napisał(a):Czyli długo będziemy musieli czekać?

Miksol napisał(a):Witam - z tej strony przedstawiciel pisma Playboy - proszę o wklejenie zdjęć tutaj - na pewno się pojawią![]()

PannaJot napisał(a):Miksol napisał(a):Witam - z tej strony przedstawiciel pisma Playboy - proszę o wklejenie zdjęć tutaj - na pewno się pojawią![]()
A jakaś gaża? warunki? referencje?
Miksol budzi szacunek i respekt, zwłaszcza walor zapachowy, ale żeby aż tak że nagie zdjęcia..?

BiEdRoN napisał(a):PannaJot napisał(a):Miksol napisał(a):Witam - z tej strony przedstawiciel pisma Playboy - proszę o wklejenie zdjęć tutaj - na pewno się pojawią![]()
A jakaś gaża? warunki? referencje?
Miksol budzi szacunek i respekt, zwłaszcza walor zapachowy, ale żeby aż tak że nagie zdjęcia..?
Panna, a kto mówi że nago![]()

BiEdRoN napisał(a):Ale jak bardzo chcesz, to myślę że nie będzie sprzeciwu ze strony użytkowników forum![]()
nie chcę, ja grzeczne dziewcze jestem. 
PannaJot napisał(a):diabel, ja grzeszne dziewcze jestem

requiem5 napisał(a):skoro Twoich aktów nie będzie a chłopcy obliżą się smakiemto może chociaż foto motunga wrzuć do galerii ;P
solidarność jajników? 

requiem5 napisał(a):skoro Twoich aktów nie będzie a chłopcy obliżą się smakiemto może chociaż foto motunga wrzuć do galerii ;P
woznyman napisał(a):PannaJot napisał(a):diabel, ja grzeszne dziewcze jestem
Hmmmm... się zapowiada...
BiEdRoN napisał(a):requiem5 napisał(a):skoro Twoich aktów nie będzie a chłopcy obliżą się smakiemto może chociaż foto motunga wrzuć do galerii ;P
Requiem5 i Ty przeciwko namsolidarność jajników?
może jakiś kompromis, Panna z motungiem, bez kasku .........

Maciek K-ce napisał(a):Siemapodejrzewam ze te zdjecia musi przeslac dalej do redaktora naczelnego w sprawie wynagrodzenia
A tak na powaznie czekamy na recenzje z modowania
PannaJot napisał(a):woznyman napisał(a):PannaJot napisał(a):diabel, ja grzeszne dziewcze jestem
No co!?

woznyman napisał(a):PannaJot napisał(a):woznyman napisał(a):PannaJot napisał(a):diabel, ja grzeszne dziewcze jestem
No co!?
Nie nic, ja nic nie ten tego, yyyyy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość