zolwik napisał(a):Ja mam i polecam skóre i nie uciska , nr.wiekszy . Przy większych prędkościach lużny textyl lata jak flaga na wietrze
zolwik napisał(a):Ja mam i polecam skóre i nie uciska , nr.wiekszy . Przy większych prędkościach lużny textyl lata jak flaga na wietrze
Kacper napisał(a):zolwik napisał(a):Ja mam i polecam skóre i nie uciska , nr.wiekszy . Przy większych prędkościach lużny textyl lata jak flaga na wietrze
Żółwik ale z togo co doświadczyłem to skóra się trochę rozciąga, także powinno się kupić strój dopasowany do ciała lub lekko ciasny bo potem i tak się rozciągnie.
zolwik napisał(a):Czy textylne mają jakieś ochraniacze ? Na co patrzeć ?
Na skórach bardziej mam doświadczenie, a na textylu malutkie.
Pit napisał(a):A ten co się skurczył to co za kombiak;) jaki rozmiar bo szukam dla swojego plecaczka ???
zolwik napisał(a):pinio, No w tym temacie to nie jest to co mnie interesuje.
Dla sprostowania kombik dla plecaczka MUSI mieć ochraniacze usztywnienia itp, zwykłe spodnie to może sobie na jazde rowerem założyć. Czasem jakiś dłuższy wypadzik ,a tak na co dzień po mieście .
Osobiście jak widze rider-ów z plecaczkiem w jeansach to mi włosy na plecach się jeżą . Wiem ubieranie 20min a jazdy 10min co nie kturzy mówią "po co na chwile się nie opłaca" ,nie podzielam tego .
Powrót do Kaski, ubrania, ochraniacze...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość