Tu sie witamy z kolegami :)

Postprzez deleCour » wtorek, 7 kwietnia 2009, 19:23

Teraz jajko 600. Dalsze plany to jajko 750. Zbieranie doświadczenia i przygotowywanie się do Hayabusy bądź CBR 1000RR. Po głowie chodzi jeszcze Yamaha Thunderrace i Ducati ;)
deleCour

Postprzez ZiGi » wtorek, 7 kwietnia 2009, 20:55

Hayabusa fajna sprawa, jeździłem K8 nie zapomniane wrażenia :D
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » wtorek, 7 kwietnia 2009, 21:08

Witaj deleCour :)
Szkoda tylko że Hayka jak i XX ktore mi się podobają...zżerają zestaw napędowy oraz opony w zastraszajacym tempie(bynajmniej tylna) :evil:
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez ZiGi » wtorek, 7 kwietnia 2009, 23:14

PozytywnieZakreconyWariat napisał(a):Szkoda tylko że Hayka jak i XX ktore mi się podobają...zżerają zestaw napędowy oraz opony w zastraszajacym tempie(bynajmniej tylna) :evil:

To zależy tylko od tego jaki jeździec dosiada jednego czy drugiego moto :P
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez daro » czwartek, 9 kwietnia 2009, 18:32

witam wszystkich, jestem z wawy dokladniwe tarchomin latam niebiesciutkim giksefem z 2000r
daro

Postprzez ZiGi » czwartek, 9 kwietnia 2009, 18:44

Witaj Daro na naszym forum.

Wrzuć foty do Galerii. A z Tarchomina jest jeszcze TasmaN.
Jak wrzucisz foty to może będę wiedział, które to niebieskie jajo i czy przypadkiem nie spotkaliśmy się już na Wawie :P
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

ZiGi

Postprzez guardian_angel » piątek, 17 kwietnia 2009, 13:01

Witam wszystkich serdecznie.
Jestem Tomasz z Elbląga (warm.-maz.). Jeżdzę na SUZUKI GSX600F '99 r.
Jest to mój pierwszy motorek i już się w nim zakochałem.
W sam raz odpowiedni dla mnie, wygodny i proporcjonalnie wielki do moich wymiarów.

pozdrawiam
FORUMOWICZU - WŁĄCZ MYŚLENIE !!!
guardian_angel

Postprzez Krzysiek1989 » piątek, 17 kwietnia 2009, 15:53

Witam Wszystkich forumowiczów !!!

Mam na imię Krzysiek, Mieszkam w Odrzykoniu, wioska nieopodal Krosna woj. Podkarpackie. Smigam aktualnie na Suzuki GSX 600 F z 2003 roku. Wczesniej miałem (nie licząc motorowerów) WSK 125, MZ ETZ 150, Aprilie Classic 125, Suzuki GS 500, Honde CBR 929 RR, no i teraz piękny giks. Mam nadzieje że będzie ktoś z podkarpackiego i może kiedyś uda się spotkać na jakimś spocie/ zlocie :) Postaram się czynnie uczestniczyć w życiu forum :) Pozdr.
Krzysiek1989

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » piątek, 17 kwietnia 2009, 18:57

guardian_angel,

Dobry wybór jak na pierwsze dwa kółka :) Mocy pod dostatkiem(proporcjonalnie do wagi) a i kopnac potrafi dlatego trzeba uzywac glowy i bedzie ok :P

Krzysiek1989,

Krzychu witamy na forum....a co do zlotu to jest taki jeden w ta niedziele....Częstochowa sie nazywa :lol:
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Postprzez Mars » piątek, 17 kwietnia 2009, 20:58

Witka ludziska !
Mam na imię Marcin i od 3 dni jestem szczęśliwym posiadaczem Suzuki GSXF 600 z 2002 r. Przesiadłem się z Yamahy XJ 600 . Z zawodu jestem chemikiem - papiernikiem . Mam żonkę i 3 radośnie " zatruwających " życie dzieciaczków :-) . Mam 35 lat
Ostatnio edytowano piątek, 17 kwietnia 2009, 20:59 przez Mars, łącznie edytowano 2 razy
Mars

Postprzez kosa1022 » piątek, 17 kwietnia 2009, 21:02

Co tu jest Miki grane ztym postem Marsa?
A tak poza tym witamy ale się dzisiaj nowych motonitów posypało.
kosa1022

Postprzez Miki » piątek, 17 kwietnia 2009, 21:04

bo napisał tam gdzie nie trzeba, i przeniosłem, a on pode mną jeszcze raz napisał, już jest ok.
Miki

Postprzez Nyuno » piątek, 17 kwietnia 2009, 21:06

Witam wszystkich serdecznie.

Na imię mam Grześ. Dumnym posiadaczem gixefa 750, rocznik 2002, jestem od zeszłych wakacji. Pracuję w funduszach inwestycyjnych jako developer.
Obrazek
Nyuno

Witka

Postprzez Pit » piątek, 17 kwietnia 2009, 21:16

Krzysiek1989 napisał(a):Witam Wszystkich forumowiczów !!!

Mam na imię Krzysiek, Mieszkam w Odrzykoniu, wioska nieopodal Krosna woj. Podkarpackie. Smigam aktualnie na Suzuki GSX 600 F z 2003 roku. Wczesniej miałem (nie licząc motorowerów) WSK 125, MZ ETZ 150, Aprilie Classic 125, Suzuki GS 500, Honde CBR 929 RR, no i teraz piękny giks. Mam nadzieje że będzie ktoś z podkarpackiego i może kiedyś uda się spotkać na jakimś spocie/ zlocie :) Postaram się czynnie uczestniczyć w życiu forum :) Pozdr.

Wreszcie jakiś ziomek będzie z kim na zamek wyskoczyć pozdrawiam
Pit

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » piątek, 17 kwietnia 2009, 22:35

Nyuno,

Siemanko:)
Witamy na forum,widze ze nie dość że mamy takie same DUŻE JAJKA :mrgreen:
to jeszcze imiona sie pokrywaja :P

Postprzez firefox » sobota, 18 kwietnia 2009, 06:55

Ale ludu, fajno :)

Witamy serdecznie :P
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez qwer75 » sobota, 18 kwietnia 2009, 07:17

Witam wszystkich forumowiczów!
Jestem Tomek i mam niebieskiego gsxf600. Jeżdżę moto kilkanaście lat. Zapraszam na Zlot do Polanowa w drugi weekend lipca.
Pozdrawiam i do zobaczenia! ;)
qwer75

Postprzez Nyuno » sobota, 18 kwietnia 2009, 11:28

To jeszcze daj kolor swojego jajka, to powiem Ci czy więcej podobieństw nie ma :D

Moja eFcia jest czarna, od czasu polakierowania (trzeba było odświeżyć, z winy samochodziarza) nie ma naklejek. Mam tylko nadzieję, że nie nazywamy się tak samo, bo to oznacza, że:

1. Ty i ja to ta sama osoba, ergo trzeba się już leczyć, bo co jak co, ale pisanie ze swoim drugim osobowościem to już przegięcie
2. Jesteśmy rodziną, a dwóch wariatów na moto to duży stres dla pozostałych członków
3. Nasze rodziny na news o wypadku będą mdleć, czy to ich Grześ, czy nie

Widzę, że jeszcze wiek mamy podobny i z tego samego miasta (chociaż ja co prawda od kwietnia w Piastowie rezyduję).
Ostatnio edytowano sobota, 18 kwietnia 2009, 11:29 przez Nyuno, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Nyuno

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » sobota, 18 kwietnia 2009, 14:06

Nyuno,

Hehe moja suczka wygląda tak:

Obrazek

Jajka mam koloru skóry...a jesli chodzi o To JAJKO :
Jest czarna suczka :P

1.Raczej nie jestesmy ta sama osoba,albo mi nic o tym nie wiadomo :shock: lekarze nic nie mowili :oops:
2. Aaaa tam z rodziną zawsze najlepiej wychodzi sie na zdjęciach...kiedy sesja? :mrgreen:
3. Tutaj nie chce mi sie juz nic pisac :lol:

Nyuno, lecisz z nami jutro do Częstochowy??

Re: Witka

Postprzez Krzysiek1989 » sobota, 18 kwietnia 2009, 15:02

Wreszcie jakiś ziomek będzie z kim na zamek wyskoczyć pozdrawiam[/quote]

nie ma problemu, możemy nawet jutro wyskoczyć :) odezwij się na GG 8693804

Witam nowych forumowiczów :)
Krzysiek1989

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do POWITALNIA