Nyuno napisał(a):Pomysł dobry, ale trzeba też dobrze dobrać termin. Ja w tym tygodniu do 17 pracuję, więc jak coś to od godziny 18 mogę.
Nyuno napisał(a):Kurde w ten weekend na uczelni muszę szybki myczeć zrobić, a potem jestem wolny.
O której jest otwarcie sezonu na Bemowie, bo chciałbym w końcu wziąć udział w przejeździe ulicami stolicy. I o której ślub Tomasza?
PozytywnieZakreconyWariat napisał(a):Z tym że nie wiem jeszcze o której jest ślub Tomasza Kulika(a tutaj koniecznie byc musze![]()
![]()
)
Nyuno napisał(a):Ja również dziękuję.
Właśnie z nim rozmawiałem i powiedział, że w Twoim jajcu też się da ten patent zrobić, ale jeżeli masz zamiar go niedługo sprzedawać, to żebyś się zastanowił czy warto w (niewielkie, ale jednak) koszta się pchać.
Oszukałem Cię trochę z ceną, bo koszt imprezy to 100zł. Da się to przywrócić, chociaż przyznał, że trochę więcej jest roboty, ale też 100zł wynosi. Tak więc o ile chcesz dla siebie, żeby latać, ewentualnie o ile chcesz sprzedawać go potem w wersji strzelającej, to poleca. A jak masz nim tylko pół sezonu jeździć i boisz się, że przyszłemu nabywcy nie będzie to pasować (w co wątpię), to się zastanów. Takie słowa Marcina - mechanika (mówiłem, że człowiek na prawdę w porządku jest)
Oczywiście decyzja należy do CiebieMoim zdaniem warto, słyszałeś jak to brzmi, a 100zł to nie grzech
Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość