Rafior napisał(a):A miałeś jakies przygody z tego tytułu z miśkami?
Na Jajku nie zatrzymali mnie.... no raz mnie zatrzymali ale problemem nie byly kierunki tylko mocna LEDowa dioda w kolorze niebieskim w miejscu 'postojowki'

Skonczylo sie na negocjacjach ze jak moge na miejscu wymienic/ usunac 'usterke' to nie zabiora dowodu.
Z kieszeni wyjalem i chcialem pokazac ze mam biale ale wysypaly sie tez czerwone i zielone... i Miski chyba zwatpily juz wtedy i kazali mi spier... ;D
Rafior napisał(a):I czy wyraźnie widać sygnał kierunku mimo przyciemnienia?
To, jak bardzo czarne bedziesz mial kierunki zalezy ile warstw lakieru nalozysz... ja nalozylem duzo i byly jak widac bardzo czarne. Fakt, w dzien slabo bylo widac kierunek (szczegolnie w duzym sloncu). W nocy okej.
Z perspektywy czasu widze ze niezbyt rozsadne/bezpieczne bylo az takie mocne przyciemnianie kierunkow.
Wazne zebys malowal kierunki jak by to nazwac... z kazdej strony. To znaczy nie robil odciecia na krawedziach... wtedy jest to trwale i nawet karcher nie zmyje Ci lakieru.
P.S.
a jeszcze dodam w kwestii szyby przedniej. Lepiej moim zdaniem wydac ok. 140 zl na akcesoryjna szybe MGG (polska, z allegro). Naprawde niedrogie stosunkowo i ladnie zrobione szyby w kilku ladnych opcjach kolorystycznych do wyboru.
Lakier ladnie wyglada na kierunkach i malych elementach. Na szybie... no chyba ze ktos naprawde umie lakierowac. Ja spierdoli.lem i szyba oryginalna od Jajka robila kilka sezonow za podstawke pod kose boczna

Ostatnio edytowano wtorek, 11 grudnia 2012, 00:48 przez TasmaN, łącznie edytowano 1 raz