lewmichal napisał(a):Czy ktoś ma doświadczenia z oponą Michelin Pilot Power? Mam taką na oku do jajka w rozmiarze 160/60. Jak sądzicie warto?
firefox napisał(a):Ktore sportmaxy?D208 ja z nich bylem baaardzo zadowolony, to nanich przycieralo sie podnozki.
Teraz z czystym sumieniem moge polecic Shinko, tylko to tez pewnie kwestia jaki model.
lewmichal napisał(a):Czy ktoś ma doświadczenia z oponą Michelin Pilot Power? Mam taką na oku do jajka w rozmiarze 160/60. Jak sądzicie warto?

lukka napisał(a):Założyłem komplet Pirelli Diablo Strada - cena promocyjna 700 pln - i sa zajebiste. Wczesniej mialem Dunlop Sportmaxy i zachowywaly sie o wiele gorzej, chociaz moze to przez ich wiek - 2004. Pirelli klei sie do asfaltu..

mynka_uk napisał(a):Tu nasuwa się inne pytanie Michelin w rozmiarze 180 robi oponę o rozmiarach 180/55/17
Czy to wpłynie na wskazania licznika i parametry motocykla (prędkość )
Że co, proszę? Wrzuć swój sprzęt na zentralkę, odpal, wbijaj biegi i dawaj gazu - zobaczysz, czy to przód podaje km/hDiElektryk napisał(a):1. Wskazanie licznika jest podawane na podstawie prędkości obrotowej koła przeniego zatem zmiana tyłu nie ma znaczenia.
A wziąłeś pod uwagę większą powierzchnię 180 w stosunku do 150? Moim zdaniem straci się na prędkości, nie to, że odczuwalnie mocno, ale jednak.DiElektryk napisał(a):różnica w prędkości będzie moim zdaniem nieodczuwalna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość