NAPOTKANE NA TRASIE GSXF'y

Inne sprawy nie pasujące do powyższych działów.

Postprzez Jabol80 » środa, 17 kwietnia 2013, 16:16

RAV napisał(a):
Jabol80 napisał(a):Dziś po 18 kto przeciskał sie na Dolince za Sobieskiego ,bordowe jajo z kufrem gość w białym kasku?

A to ja :D

W sobotę widziani piter i gof na Bitwy Warszawskiej.

pzdr.

Już któryś raz ciebie widziałem .

[ Dodano: 17-04-13, 17:18 ]
maniek napisał(a):
Mały napisał(a):14.04 godzina 17.30 Marki k. Warszawy niebiesko-biała 650-tka na rej WML, kierowca w czarnej kurtce ozone

To ja, od jutra będę miał rej na WWE :P

Powiat Węgrowski ,mam tam samochód zarejestrowany ,ok połowy taniej za OC.
ale moto juz mi się nie opłaciło tam rejestrować.
Jabol80
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez Malwi » środa, 17 kwietnia 2013, 16:26

Tomek napisał(a):Katowice - Panewniki, ul. Panewnicka, wczoraj ok. godz. 18:00 - niebieskie jajo z niebieską szybą ;)
moja wiocha, ale to nie ja :P
"Kobiety istnieją po to, aby je kochać, a nie, aby je rozumieć." :D

:-)
Malwi

Postprzez Budzik » środa, 17 kwietnia 2013, 17:20

dzis powstancow slaskich, ok 16 czarne jajo na ksenonie z 3 kuframi
a potem ok 17 na labiszinskiej niebieskie jajo po lifcie 600 z bialym ogonem, jakis swiezy rider
Na granicy przyczepności uciekamy codzienności
Budzik

Postprzez RAV » środa, 17 kwietnia 2013, 18:15

A ja niestety dzisiaj jadąc Czerniakowską (jakiś kilometr dalej za miejscem gdzie NiDeMa zaliczył na jesieni szlifa), zobaczyłem na chodniku niebieskie jajo, w towarzystwie skuterka, policji i toyoty corolli. Niestety wyglądało to na spotkanie bliższego stopnia z ową Toyotą :( Na szczęście wszyscy "o własnych siłach" spisywali oświadczonko. Ponieważ zostały mi 2 minuty na dojechanie do klientki, poleciałem szybciutko i po kilku minutach przyjechałem z powrotem. Mówię sobie jak to ktoś z forum to może coś trzeba będzie pomóc, lub chociaż pogadać a jak niezarejestrowany to go "wciągnę" w szeregi :P tym bardziej niestety owym pechowcem okazał się nie kto inny jak NiDeMa właśnie :( no ten to ma pecha do Czerniakowskiej, na jesieni glebnął na lewą stronę a dzisiaj w prawą przysunęła mu Toyota :( Nic mu się nie stało, ciuchy trochę poszarpane, kilka rys na kasku, ale moto oberwało nieco gorzej. Zbiornik z rysą (prawdopodobnie but), owiewka szlif, prawy dekiel pęknięty, lekko przesunięty stelaż pod kufer, podnóżek no i nowiuśki wydech (chyba twoBrothers). Na dodatek NiDeMa jutro wylatuje na 3 tygodnie yyyy ....... rany do Tajlandii, Tadżykistanu, Tajwanu, T...... gdzieś na T :P
RAV
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez Gof » środa, 17 kwietnia 2013, 19:56

Budzik napisał(a):a potem ok 17 na labiszinskiej niebieskie jajo po lifcie 600 z bialym ogonem, jakis swiezy rider

Skąd wiesz, że świeży? Podpierał się nogami, czy zwalniał do prędkości spacerowej przy zakrętach? :P

Może po prostu wyciągnął sprzęta po zimie i jeszcze się nie wjeździł :)

RAV napisał(a):Nic mu się nie stało

To najważniejsze...

RAV napisał(a):prawy dekiel pęknięty

Dobrze że prawy, bo lewy droższy. Za prawy dałem coś ponad stówę w Suzuki, za lewy poprzedni właściciel mojego moto (seerek) dał koło 500...

RAV napisał(a):do Tajlandii, Tadżykistanu, Tajwanu, T...... gdzieś na T :P

Może do Tasmanii? :>
Gof

Postprzez NiDeMa » czwartek, 18 kwietnia 2013, 02:15

W poniedziałek o 846 zjeżdzało Myśliwiecką w Warszawie żółte jajo 600. Machałem z auta ale chyba nie widział. BTW kolego, chyba światło tylne tobie nie działa.

[ Dodano: 18-04-13, 03:35 ]
RAV napisał(a):A ja niestety dzisiaj jadąc Czerniakowską (jakiś kilometr dalej za miejscem gdzie NiDeMa zaliczył na jesieni szlifa), zobaczyłem na chodniku niebieskie jajo, w towarzystwie skuterka, policji i toyoty corolli. Niestety wyglądało to na spotkanie bliższego stopnia z ową Toyotą :( Na szczęście wszyscy "o własnych siłach" spisywali oświadczonko. Ponieważ zostały mi 2 minuty na dojechanie do klientki, poleciałem szybciutko i po kilku minutach przyjechałem z powrotem. Mówię sobie jak to ktoś z forum to może coś trzeba będzie pomóc, lub chociaż pogadać a jak niezarejestrowany to go "wciągnę" w szeregi :P tym bardziej niestety owym pechowcem okazał się nie kto inny jak NiDeMa właśnie :( no ten to ma pecha do Czerniakowskiej, na jesieni glebnął na lewą stronę a dzisiaj w prawą przysunęła mu Toyota :( Nic mu się nie stało, ciuchy trochę poszarpane, kilka rys na kasku, ale moto oberwało nieco gorzej. Zbiornik z rysą (prawdopodobnie but), owiewka szlif, prawy dekiel pęknięty, lekko przesunięty stelaż pod kufer, podnóżek no i nowiuśki wydech (chyba twoBrothers). Na dodatek NiDeMa jutro wylatuje na 3 tygodnie yyyy ....... rany do Tajlandii, Tadżykistanu, Tajwanu, T...... gdzieś na T :P

Dzięki rav za spotkanie i chata... A miejsce to Tajwan, piękne miejsce, kręte drogi, pacyfik, góry i bardzo dużo jednośladów, większość życia tam spędziłem nawet tam wyrobiłem pierwsze prawko A (na dodatek nie ma tam czerniakowskiej aby gleby zaliczać). Motocykl już w warsztacie a teraz z OC tego babsztyla co "nie lubi motorów tak jak większość społeczeństwa" wszystko naprawić.

Pozdrawiam wszystkich!

BTW. jest złamanie ale o tym już na jakies przerwie na fajce poczas wspólnego latania.
NiDeMa
-TW 99-
NiDeMa

Postprzez RAV » czwartek, 18 kwietnia 2013, 14:50

Dzisiaj wisłostrada przy Cytadeli godzina 14:55, czarne jajko :)

pzdr.
RAV
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez bartosz.sz » czwartek, 18 kwietnia 2013, 22:11

Dziś po 18, Komorniki -> ul.Kościelna - zaparkowane żółte jajco, czy to ktoś z nas?? :)
bartosz.sz

Postprzez artur-suz-wawa » piątek, 19 kwietnia 2013, 09:02

dziś 9.50 Warszawa z Radzymińskiej w Trocką skręcało niebieskie jajko z kufrem , ktoś z forum ?
artur-suz-wawa

Postprzez x10d » piątek, 19 kwietnia 2013, 23:44

Łódź, dzisiaj... no w sumie to juz wczoraj - czarne jajko na parkingu kolo "Centralu 2" co majstrowalo z parkowaniem - tak kolo 8:15 ;)
Obrazek - Suzuki GSX750F K6
Obrazek - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D GLS Long

www.spisperfum.pl
x10d

Postprzez Mały » sobota, 20 kwietnia 2013, 08:29

maniek napisał(a):
Mały napisał(a):14.04 godzina 17.30 Marki k. Warszawy niebiesko-biała 650-tka na rej WML, kierowca w czarnej kurtce ozone

To ja, od jutra będę miał rej na WWE :P

Hehe, patrz jaki zbieg okoliczności. Ostatnio warszawska grupa 650 tek się rozrasta więc wyślij mi numer kom to się może uda ustawić na jakieś wieczorne latanie

[ Dodano: 20-04-13, 09:31 ]
W czwartek czerwone jajko na trasie świdnica-wrocław około 17.30
Mały

Postprzez mizzar » sobota, 20 kwietnia 2013, 14:44

Mały dokładnie, pasowałoby zrobić spotkanie mazowieckich 650:) Niedługo chlopaki będą musieli subforum nam wydzielić... przepraszam za ot
mizzar

Postprzez bostea » sobota, 20 kwietnia 2013, 18:16

Wczoraj koło 17:40 stalowe jajo - zdecydowanie max_kom :D Za późno zauważyłam i tylko rozpłaszczyłam się na szybie samochodu, jak już było za późno :P
No i dzisiaj to samo jajo na imprezie przed sklepem motocyklowym na Romana Maya :D Nawet szukałam drajwera i dzwoniłam, ale być może mam nieaktualny numerek :diabel:
BoSte@
bostea
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez Budzik » sobota, 20 kwietnia 2013, 19:36

dzis na motosercu w wawie 2 jajka jedno bialo niebieskie poliftowe i drugie chyab srebrne, ale nie pamietam :P
Na granicy przyczepności uciekamy codzienności
Budzik

Postprzez Gof » niedziela, 21 kwietnia 2013, 20:53

Dziś jedno jajo widziane ok. 14:15 na Wale Miedzeszyńskim za Bysławską a drugie ok. 15:00 w Mińsku Mazowieckim.
Gof

Postprzez DeElcano » poniedziałek, 22 kwietnia 2013, 07:13

Niedziela godz 11:30 ul Czecha przy Kajki, Jajko na rej WL w towarzystwie drugiego moto. W tym samym czasie z przeciwka zółte Jajko, nie ogarniałem was wzrokowo :)
DeElcano

Postprzez Pan W » poniedziałek, 22 kwietnia 2013, 08:23

Wczoraj nowy GSXF650 niebieski z kufrem w Lęborku koło frytek. Pozdrowiony z wzajemnością. Potem jeszcze raz ten sam na powrocie do Słupska
Ja to uwielbiam!!!
Nie szukam śmierci...ja gonię swoje marzenia.
Pan W

Postprzez rumcajs » poniedziałek, 22 kwietnia 2013, 19:49

Trochę nietypowe :)
Dzisiaj przychodzę do garażu (podnajmuje w nim miejsce) po mojego imbryka, a tu niespodzianka koło mnie na wolnym jeszcze niedawno miejscu pojawiło się niebieskie jajko z grzanymi manetkami. Pytanko czy to ktoś z forum - garaż w Chorzowie stoi w nim też quad właściciela.
<u>Do zobaczenia na trasie LWG </u>
rumcajs
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez Mały » poniedziałek, 22 kwietnia 2013, 21:11

mizzar napisał(a):Mały dokładnie, pasowałoby zrobić spotkanie mazowieckich 650:) Niedługo chlopaki będą musieli subforum nam wydzielić... przepraszam za ot

To razem z Tobą jest na pięciu, ktoś chętny dołączyć do tej loży szyderców? :diabel:
Mały

Postprzez Tomek » wtorek, 23 kwietnia 2013, 13:15

rumcajs napisał(a):Trochę nietypowe :)
Dzisiaj przychodzę do garażu (podnajmuje w nim miejsce) po mojego imbryka, a tu niespodzianka koło mnie na wolnym jeszcze niedawno miejscu pojawiło się niebieskie jajko z grzanymi manetkami. Pytanko czy to ktoś z forum - garaż w Chorzowie stoi w nim też quad właściciela.

Z tego co udało mi się zaobserwować, w Chorzowie mamy kilka, o ile nie więcej sztuk różnej maści GSXF-ów, jednak na forum nie widzę nikogo innego prócz nas ;)
Też ostatnio oglądałem niebieskie jajko z grzanymi manetkami na SH, bo nudziłem się jak wymieniali mi tylną oponę w serwisie na Armii Krajowej. Właściciela jednak nie było... i to chyba od dłuższego czasu - było cholernie zakurzone. Trochę zrobiło mi się żal tego jajka, bo wyglądało na mocno sfatygowane, szybki zegarów popękane, itp. Może mówimy o tym samym...

Rumcajs, jaki Ty masz kolor tego Imbryka, bo muszę wiedzieć, żeby rozpoznać Cię na mieście? ;)
Tomek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do INNE...