Zlot motocyklowy w Twierdzy Boyen

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Postprzez lewmichal » wtorek, 31 lipca 2012, 07:43

pegaz napisał(a):A fotorelacja gdzie?

Będzie w swoim czasie. Zdjęcia robił SCH Marcin. Tydzień go nie będzie, więc wrzuci po powrocie. Ja mam trochę materiału video. Jak znajdę czas, to coś pomontuję i też wrzucę.
Serwisowanie motocykli szosowych

Crashpady do GSXF

https://www.garazcudow.pl/
lewmichal
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez Budzik » wtorek, 31 lipca 2012, 17:23

zawsze ja robilem fotki.

stawiam ze beda filmy z GoPro lewego.

to ja proponuje wilna w przyszlym roku skoczyc ;]
Na granicy przyczepności uciekamy codzienności
Budzik

Postprzez RAV » wtorek, 31 lipca 2012, 18:54

Właśnie wróciłem z Wilna, kupa, dupa, nędza, brud i prohibicja po 22 !!! nigdzie nie kupisz nawet piwa, a jak uda się znaleźć jeden sklepik co ci sprzeda to doliczy 30% za "usługę" (czyli otworzą Ci je na miejscu :P ) Poza kilkoma budynkami (Ostra Brama, wieża zamkowa itp.) to nie tam nic ciekawego a do tego ulice miasta wołają o pomstę do nieba- co innego trasy między miastami bo te są duuuuużo lepsze niż u nas i ogólnie jest na nich pusto.
RAV
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez unio » czwartek, 2 sierpnia 2012, 11:11

Ja byłem z cała Grupą rozbici w lewym narożniku. Ogólnie w dzień siedzieliśmy w Wilkasach na motorówce i bananie, do tego dochodziły wyjścia na jedzenie w centrum Gizycka albo pokąpać sie w jeziorze przy plaży. Motocykl stał cały czas bo duzo było napojów wyskokowych. W drodze powrotnej tuż przed kumplem powaliło się drzewo wyrwane z korzeniami przez wichurę. Mieliśmy sporo szczęścia ale wszystko skończyło sie OK.
Ktoś mi włozył jakąś kartkę że jest takie forum GSXFa :D
unio

Postprzez Schummi » niedziela, 5 sierpnia 2012, 20:29

unio napisał(a):Ktoś mi włozył jakąś kartkę że jest takie forum GSXFa

tam było też info żeby zadzwonić to się spotkamy :lol: trzeba czytać karteczki do końca :donttouch:

mizzar napisał(a):Obstawiam, że nie zrobili ani jednego zdjęcia:D

i tu cię zaskoczę bo fotki będą najprawdopodobniej jutro :diabel:

lewmichal napisał(a):Najpierw postój i sielanka nad jeziorem, potem ulewa i jej efekty na trasie, co bardzo spowolniło jazdę

no Ty i Płaski przynajmniej nie musieliście się przebierać czyli wychodzi że my Was spowalnialiśmy :roll: (no chyba że masz na myśli Edytkę wlekącą się w puszce :oops: )
a ulewa była przednia - aż majty miałem mokre bo mi gacie przemokły :/ a pod Radomiem znowu zmokliśmy ale na szczęście mniej ;) ale w życiu bym się nie spodziewał, że 470km będę jechał 11 godzin i to motocyklem :shock: :ufo: :fire: :mygad:
Pieszy zawsze ma pierwszeństwo!!! Ale nie zawsze przeżyje...
Schummi
Administrator
Administrator

Postprzez plaski » poniedziałek, 6 sierpnia 2012, 09:47

Marcin, powiem Ci, że takie przygody są co roku. Jakieś fatum z tym Giżyckiem ale potem jest chociaż co wspominać
plaski

Poprzednia strona

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...