Rozpoczęcie sezonu na Jasnej Górze - 18 kwietnia 2010

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Rozpoczęcie sezonu na Jasnej Górze - 18 kwietnia 2010

Postprzez gladki83 » środa, 3 marca 2010, 12:16

Sezon coraz bliżej, co powiedzielibyście na wypad do Częstochowy? Ja pierwszy raz się tam wybieram, podobno bardzo fajna impreza...

Szczegółowy program imprezy oraz plakat (do pobrania) znajdują się Tutaj
Ostatnio edytowano środa, 3 marca 2010, 12:16 przez gladki83, łącznie edytowano 1 raz
gladki83

Postprzez Loku » środa, 3 marca 2010, 12:46

Ja z racji tego że jestem z Czestochowy zapraszam na rozpoczecie, osoby które bedą pierwszy raz zachecam do parady fajne doświadczenie. Ale jak sie jest ktoryś raz z rzedu to ja np. rezygnuje w tym roku z parady szkoda maszyny, ta parada bardzo meczy sprzęd.
Loku

Postprzez gladki83 » środa, 3 marca 2010, 12:53

Właśnie też tak słyszałem. Jeszcze się zastanowie nad samą paradą, ale wybrać sie wybiorę dla samej frajdy i przejażdżki aby sie spotkać w miłym towarzystwie :)
gladki83

Postprzez Rabinger » środa, 3 marca 2010, 14:52

rozpoczęcie obowiązkowe
w tamtym roku Bemowo w tym Częstochowa :P
Rabinger

Postprzez firefox » środa, 3 marca 2010, 15:08

No ja w zeszlym roku mialem plany ktore niestety nie wyszly, w tym roku ponownie chce sie wybrac..
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez ZiGi » środa, 3 marca 2010, 15:33

Wybrać do Cze-wy czemu nie, ale parada to już chyba nie tym razem.
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez Krystian » środa, 3 marca 2010, 22:47

No to planujemy wolny weekend i gromadzimy się na Jasnej Górze :mrgreen: Będzie okazja do osobistego poznania ludzi z forum :diabel:
Krystian

Postprzez Loku » czwartek, 4 marca 2010, 01:40

Krystian, POWIEM TYLE ŻE w zeszlym roku tez tak mialo być forumowicze sie umowili a potem wystawili co niektorych do wiatru wiec na głebsze poznanie raczej bym nie liczył
Loku

Postprzez ZiGi » czwartek, 4 marca 2010, 08:13

Loku sorki za zeszłoroczną wpadkę ze spotkaniem, moja ex wyłączyła mi budzik, potem musiałem gnać na złamanie karku żeby dogonić resztę, a że nie było najcieplej o 6 rano to jakoś tak wyszło.

W tym roku obiecuję stanowczą poprawę, no w szczególności jeśli nie będziemy zbierać się na Przeprośną a jedynie na spotkanie w Czewie.
Ostatnio edytowano poniedziałek, 22 marca 2010, 12:53 przez ZiGi, łącznie edytowano 1 raz
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez firefox » czwartek, 4 marca 2010, 09:26

No i proponuje aby warszawiacy umowili sie w Warszawie a nie gdzies po trasie :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez gladki83 » czwartek, 4 marca 2010, 09:56

Myślę, że dobrym rozwiązaniem byłoby (w miarę możliwości), aby osoby ze swoich miejscowości i okolic spotkały się w dniu wyjazdu w określonym miejscu i razem można pojechać. A potem w samej Cz-wie spotkać się np na jakiejś stacji lub innym miejscu. Ciekawe czy się uda... ? Trzymam kciuki.

PS. My Krystian pewnie się wcześniej na mieście spotkamy :D.
gladki83

Postprzez Krystian » czwartek, 4 marca 2010, 09:56

Wiadomo, że coś komuś może nagle wypaść, ale fajnie jakby większość się wybrała. Można by się ugadać gdzieś na obrzeżach Częstochowy i razem wjechać :gitara:

[ Dodano: 04-03-10, 09:59 ]
Hej gladki83 napisaliśmy posta w tym samym momencie :brawo:
Krystian

Postprzez Loku » czwartek, 4 marca 2010, 10:35

Krystian, Ja jade z Olsztyna pod Częstochową wiec od Twojej strony chyba że Ty przez Włoszczowe lecisz
Loku

Postprzez gladki83 » czwartek, 4 marca 2010, 10:46

Ja będę leciał przez Olsztyn, lepsza droga... :)
gladki83

Postprzez Krystian » czwartek, 4 marca 2010, 14:54

Ja nigdy tamtędy nie jechałem. Ale zawsze mogę :mrgreen: Do gladkiego i dalej razem. W Olsztynie Loku się dołącza i jest :gitara: Kto się podłącza?
Krystian

Postprzez 4lbercik » sobota, 6 marca 2010, 20:20

No ja już mam wbity w kalendarz od jakiegoś czasu wyjazd do Częstochowy na rozpoczęcie, czekałem aż pojawi się wątek na forum. Będę leciał z Radomia, albo z Lublina (to się jeszcze okaże) Z Warszawiakami się raczej, nie zabiorę, bo nie po drodze, ale widzę, że Rabinger z Pionek będzie startował liczę na wspólną jazdę;-D
4lbercik

Postprzez Walek » sobota, 6 marca 2010, 20:35

Ja jestem ze Skarzyska i tez zamierzam leciec na otwarcie.
Walek

Postprzez firefox » niedziela, 7 marca 2010, 07:13

4lbercik napisał(a):No ja już mam wbity w kalendarz od jakiegoś czasu wyjazd do Częstochowy na rozpoczęcie, czekałem aż pojawi się wątek na forum. Będę leciał z Radomia, albo z Lublina (to się jeszcze okaże) Z Warszawiakami się raczej, nie zabiorę, bo nie po drodze, ale widzę, że Rabinger z Pionek będzie startował liczę na wspólną jazdę;-D

A dlaczego nie po drodze??Mozna przez Radom leciec :)Ja wlasnie w Radomiu jestem, ale puszka :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez 4lbercik » niedziela, 7 marca 2010, 11:34

No to gitara jakbyście lecieli przez Radom, ale to już się będziemy umawiać bliżej osiemnastego;)
4lbercik

Postprzez gooxes » wtorek, 9 marca 2010, 10:06

gladki83, i Krystian, od nas jedziemy w cztery motocykle, tempo do 100 bo będzie MZ i jawa, ja i trampek, gdyby Wam odpowiadało to możemy spotkać się przy obwodnicy na janowie, co do godziny to umówimy się bliżej terminu

od razu mówię że nie będziemy poginać bo nie ma po co, czysta rekreacja, w następnym tygodniu po Cz-wie będzie zlot SHL w CK więc może być nast. okazja do spotkania

co Wy na to??
gooxes

Następna strona

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...