Przekładka opon gdzie i za ile?

Gdzie warto kupić ciuchy, akcesoria, części. Ciekawe oferty, atrakcyje ceny, promocje...

Postprzez arecki » czwartek, 13 maja 2010, 12:14

Koledzy a jak to jest ze zwyczajami na wulkanizacji. Ja musze moja opone naprawic bo jakis drucik mi sie wbil. Co prawda powietrze nie schodzi, ale dla swietego spokoju wole to zrobic. Co ciekawe, duze, ronomowane wulkanizacje to robia, natomiast kaza sobie zdjac kolo. Czy wszedzie tak jest? Dla mnie troche paranoja. A co gdybym nie mial samochodu? Mialbym sobie kolo przykulac :-)

Ktore wulkanizacje polecacie w Gdańsku?
arecki

Postprzez firefox » czwartek, 13 maja 2010, 12:23

Pewnie dla wygody tak chca, jak przyjedziesz to sami sciagna albo zrobia na motorku.
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Alpha » czwartek, 13 maja 2010, 17:04

Wyjmij drucik , jak jest dziurka to naprawiasz , nie ma - gitara .

Do ściągnięcia koła jednak trochę wiedzy i rozmaitych kluczy , przyrządów jest koniecznych . Akurat nasze padaki mają centralki , ale z przednim jest więcej kłopotu - trzeba mieć stojak - podpórkę . Również przystawkę do wyważania kół motocyklowych trza mieć , chyba mało który zakład ma .

Ja wiozę koła rowerem ;)
Alpha

Postprzez firefox » czwartek, 13 maja 2010, 18:57

No zeby wyjac tylne kolo to zaden problem kilka kluczy i po sprawie, podobnie jest z przednim. Stawiasz na centralnym i niech ktos siadzie na miejscu pasazera. Kolo przednie pojdzie w gory na tyle zeby przy odrobinie manewrow wyjac kolo. U mnie jest znacznie gorzej bo nie mam centralki :(
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez arecki » czwartek, 13 maja 2010, 22:07

firefox napisał(a):Pewnie dla wygody tak chca, jak przyjedziesz to sami sciagna albo zrobia na motorku.

No właśnie byłem na motorku i powiedzieli mi ze nie ma problemu z naprawa ale mam sam sciagnac kolo :-) No ale w sobote z kumplem bedziemy wymieniali olej wiec przy okazji sciagniemy kolo i im zawioze.
arecki

Postprzez wlodek23cbr » wtorek, 18 maja 2010, 18:28

witam panowie jezeli ktos by potrzebował z moich okolic zmienić opony wyważyć koła to zapraszam do siebie sciągniecie zalozenie koła z/na moto gratis dla forumowiczów zajmuje sie równiez naprawa serwisem itp moto quadów skuterów miejscówka znajduje sie w Dąbrowie Górniczej woj Sląskie tel 602828737 pozdro
wlodek23cbr

Postprzez katon » środa, 30 czerwca 2010, 12:33

Witam w samej Częstochowie jadąc dk-1 na wysokości KFC i SHELL (ul. Limbowa ) mój kolega Adam ma wulkanizacje i też zajmuje sie motocyklami wymiana + wyważenie + stalowy zawór 50zł .Szerokości :ufo:
katon

Postprzez Alpha » środa, 30 czerwca 2010, 19:41

katon napisał(a):...... + stalowy zawór......

Wrzuciłem w google , ale nie wyświetliło w kilku pierwszych wynikach . A więc co to za zawór ? Starczy link :)
Alpha

Postprzez katon » piątek, 2 lipca 2010, 14:49

Zawór który wychodzi z felgi przez który pompujesz powietrze :brawo:
katon

Postprzez Alpha » piątek, 2 lipca 2010, 16:18

Ale dlaczego się tak pięknie nazywa ? Stalowy ! Jakaś wersja limitowana ? ;)
Alpha

Postprzez kyrtap87 » czwartek, 8 lipca 2010, 08:56

wczoraj zapłaciłem magiczne10 zł za przekładkę ,tył
kyrtap87

Postprzez Budzik » czwartek, 8 lipca 2010, 10:30

Alpha napisał(a):Ale dlaczego się tak pięknie nazywa ? Stalowy ! Jakaś wersja limitowana ? ;)

normlanie masz gumowy, a ten "stalowy" jest metalowy i chromowany :d
poprostu ladniej wyglada. zaklada sie go do alusow w samochodach :)
Budzik

Poprzednia strona

Powrót do Sklepy, komisy, dealerzy ...