"Stluczka" nie z mojej winy

Hulaj dusza Piekła nie ma ;)

Postprzez Bielak » piątek, 13 maja 2011, 08:42

Historii ciag dalszy. Wczoraj bylem zglosic sprawe z PZU bo tam gosc byl ubezpieczony. Jak narazie idzie bezproblemowo. Pani bardzo mila i uprzejma przyjela zgloszenie. Nie robila z niczym problemow typu: nie bylo niebieskich czy nie doszlo do kontaktu. Jak narazie jestem umowiony z rzeczoznawca na czwartek 19.05. W sumie to od niego najwiecej zalezy. Bede informowal jak sprawa ruszy.

Firefox tak myslalem, ze bedzie Ci przykro;) ale nie martw sie jak sie zrobi bedzie jak nowka;)
Bielak

Postprzez Valhalla » czwartek, 19 maja 2011, 07:56

Kiedyś z PZU brałem ubezpieczenie za samochód - też policji nie wzywałem, miałem papiery. No, ale fakt że koleś z holownika mówił mi że trzeba wtedy mocno uważać.

Powodzenia i oby kwota była jak największa ;p
"Nie wiem" - znaczy wiem, ale nie chce mi się tego tłumaczyć ;p
Valhalla

Postprzez firefox » czwartek, 19 maja 2011, 11:20

Bo to nie ubezpieczalnia moze zrobic problem lecz sprawca sie wyprzec poprzednich zeznan. Na to trzeba uwazac.

Bielak, a co tam w ogole u Ciebie, jak sie maszyna sprawuje, tzn sprawowala ?
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Bielak » piątek, 20 maja 2011, 08:50

U mnie luksus:) Maszyna super. Nie mialem z nia najmniejszych problemow. Smiga az milo. Dbam o nia i kocham calym sercem wiec mozesz spac spokojnie jest w dobrych rekach:)

A wracajac do watku glownego dzisiaj jestem umowiony z rzeczoznawca. Zobaczymy jak bedzie.

[ Dodano: 23-05-11, 13:58 ]
Wlasnie pojechal Pan z PZU. ktory dokonywal ogledzin motocykla. Wszytsko bylo spoko full profesjonalizm porobil zdjecia, zabral oswiadczenie. Powiedzial ze zrobi szkode calkowita na motocyklu, wiec chyba nie bedzie finansowo tak zle.
Bielak

Postprzez Bandian » wtorek, 24 maja 2011, 13:26

No to na razie wszystko wyglada pieknie, daj znac ile Ci wyliczy ten spec ostatecznie.

PS. czy my sie czasem nie widzimy na silce na Prusa ? :ufo:
Bandian

Postprzez Jacek_L » środa, 25 maja 2011, 12:16

Bielak napisał(a):szkode calkowita na motocyklu, wiec chyba nie bedzie finansowo tak zle.

Jak on wyliczy szkodę, to pewnie będzie źle ;)
Moje jajeczko :) Nowe zdjęcia na końcu :)
Jacek_L

Postprzez Bielak » czwartek, 26 maja 2011, 14:43

Bandian napisał(a):No to na razie wszystko wyglada pieknie, daj znac ile Ci wyliczy ten spec ostatecznie.

PS. czy my sie czasem nie widzimy na silce na Prusa ? :ufo:

Raczej nie :) Ja grasuje w okolicach os. Staszica

[ Dodano: 27-05-11, 12:15 ]
Nadszedl dlugo wyczekiwany dzien decyzji o wysokosc odszkodowania. Szkoda zostala wyceniona na prawie 2000 zl. Biorac pod uwage rozmar zniszczen nie jest zle.
Bielak

Poprzednia strona

Powrót do HYDEPARK