Samochody

Hulaj dusza Piekła nie ma ;)

Samochody

Postprzez firefox » czwartek, 14 maja 2009, 11:48

Witam,

Mam zapytanko do Was, moze pochwalimy sie kto ma jakie puszki, oczywiscie jesli posiada ???

Ja mam omege 2,5 V6 z 98 roku, czyli koncowka B
Ostatnio edytowano czwartek, 14 maja 2009, 11:49 przez firefox, łącznie edytowano 1 raz
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Miki » czwartek, 14 maja 2009, 12:55

ja nie mam :) ale zamierzam kupić, Mazde 323f, i zastanawiam się nad 2,0 V6 lub oszczędna 1,5 benzyna.
Miki

Postprzez firefox » czwartek, 14 maja 2009, 13:13

A ktory rok? fajny samochod, kiedys tez chcialem ja kupic, te zabie oczka i w ogole :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez Miki » czwartek, 14 maja 2009, 13:22

no 94-98r zajebisty jest, ale to bedzie kosztem GSXF... dlatego tak bardzo się zastanawiam... :roll:
Miki

Postprzez cookieman » czwartek, 14 maja 2009, 15:57

bmw e-46 318i 98r zdjęcie jak go sprowadziłem jeszcze stare blachy
Obrazek
cookieman

Postprzez Cino » piątek, 15 maja 2009, 13:11

Mitsu Carisma 1,8 GDI (benzyna a nie zaden klekot :-) )
Fajna, wygodna, malo żre, ale jakas taka bezpłciowa :-)
Cino

Postprzez Nyuno » poniedziałek, 18 maja 2009, 12:50

Bo benzyna, ot co ;)

Ja osobiście nie posiadam, ale jeżdżę:

Mercedes 124 250 TD '84 - nie do zdarcia
Nissan Navara '08 - wielki, francuski traktor (zabawka mamy)
BMW 350i '05 bodajże (albo '06) - teść był zmuszony do kupna po zalaniu Mercedesa E 210 '96 podczas powodzi w Olsztynie :D
Obrazek
Nyuno

Postprzez lukka » poniedziałek, 18 maja 2009, 13:01

Służbowy - ma tą przewagę na pozostałymi, że bez problemu podjedża pod 40 cm krawężniki, na 1-ce rozpędza się do 80 kmh itd. itp.
Ostatnio edytowano poniedziałek, 18 maja 2009, 13:02 przez lukka, łącznie edytowano 1 raz
lukka

Postprzez guardian_angel » poniedziałek, 18 maja 2009, 13:27

Ja jeżdzę jedyną słuszną klasą :P
Mercedes-Benz C 200 Kompressor 192 KM - model Włoski w wersji Elegance
Idzie jak burza - na manualu oczywiście.
FORUMOWICZU - WŁĄCZ MYŚLENIE !!!
guardian_angel

Postprzez Krzysiek1989 » poniedziałek, 18 maja 2009, 18:58

a ja jeżdzę Fiatem 126 p w wersji elegant :d. Puszki uzywam tylko czasami, ogólnie mi jest mało potrzebna, wczesniej miałem uno, ale kończyło sie ubespieczenie i blachy od spodu i trzeba było sprzedać bo sie nie opłacoało robic, a maluszek poczciwy, choć dużo palący jak na swoją pojemność, czasami się przyda. Moją pasją są motocykle jak chyba każdego z Nas tutaj, i w nie inwestuję swoje każde ciężko zarobione pieniążki.
Krzysiek1989

Postprzez Ralfi » poniedziałek, 18 maja 2009, 19:13

Ralfi

Postprzez Krzysiek1989 » poniedziałek, 18 maja 2009, 19:16

Niezłe zdjęcie, opis i wógle oferta niczego sobie... ;p
Krzysiek1989

Postprzez kristos » poniedziałek, 18 maja 2009, 19:56

Ja przemieszczam sie OMEGA B z 98 sedanem z niestety slabym ale za to lubiacym wypic 2.0 16
kristos

Postprzez firefox » poniedziałek, 18 maja 2009, 20:10

kristos napisał(a):Ja przemieszczam sie OMEGA B z 98 sedanem z niestety slabym ale za to lubiacym wypic 2.0 16

No to siemka kolego, a do klubu omegi nalezysz?Kiedys mozna sie spotkac omeszkami :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez kosa1022 » poniedziałek, 18 maja 2009, 21:55

Fox ja należe LOB (OMEGA BESTIALES) ale na zlocie byłem raz i ogólnie jakaś lipa była
kosa1022

Postprzez Loku » wtorek, 19 maja 2009, 11:09

Panowie litości to jest forum motocyklowe, ja wiem że sie wielu rzeczy czepiam ale to już przegiecie. Czemu ten temat ma służyć? Nie wiem do lansu na forum, szpanowi żeby to było czym szpanować :/ Widzieliście kiedyś motocykliste który chetniej inwestuje w samochód niż w motocykl :? Który próbuje udowodnić że jest lepszy (czytaj bogatszy od drugiego motocyklisty)
Temat jak dla mnie jest trochę żałosny i nie będę w nim się wypowiadał, ale chciałbym wyrazić swoje zdanie.

Krzysiek1989 szacun dla Ciebie, bo jak na razie jako jedyny masz słuszne podejście do sprawy :mrgreen:
Ostatnio edytowano wtorek, 19 maja 2009, 11:15 przez Loku, łącznie edytowano 1 raz
Loku

Postprzez Nyuno » wtorek, 19 maja 2009, 12:48

Dla kogo słuszne, dla tego słuszne ;) Dla mnie męczenie się w miniaturowej puszcze, która żre więcej benzyny niż jest w stanie pomieścić jest akurat dziwne, no ale tak jak Krzysiek powiedział - od czasu do czasu a tak to tylko moto. Inna rzecz, że jak już ma się maluszka, to nic się oprócz tej benzyny chyba nie inwestuje :) Ja po prostu mając 194 cm wzrostu bym się w czymś takim męczył, a są takie dni, że napierdala deszcz i trzeba gdzieś pojechać to bierze się samochód (np. od teścia, od mamy, od szwagra itp). Sam nie posiadam i nie czuję potrzeby - wolę motocykl, a jak mocno pada to jadę komunikacją miejską :D

Czemu ten temat ma służyć? Popieprzeniu sobie o tym, czym oprócz motocykli się poruszamy po polskich drogach. Po co tutaj szukać jakiejś głębi?

Loku, osobiście uważam, że nie ma czym "przylansować" na forum. Mi żadna puszka nigdy nie zaimponuje, bo po prostu wolę motocykle. Przypuszczam, że u Ciebie jest tak samo. Powinien zatem ten temat Ci zwisać, a nie psuć Ci nerwy. Swój moto mam, kupę kasy tylko w niego pakuję, ale myślę, że nie ma co się obrażać za temat o puszkach na forum motocyklowym. Zwłaszcza, że jest on umieszczony w kategorii HYDEPARK.

Poza tym, to chyba nikt tutaj nie wypowiada się po to, aby zdobyć "szacun" za to, co się posiada materialnie??!? Ja myślałem, że tutaj są ludzie, których łączy taka sama pasja - pasja do jednośladów. Nie ważne czym się jeździ, nie ważne ile, ważne, co się kocha i co się sobą reprezentuje. A to, czy ty masz kupę szmalu i jesteś w stanie co miesiąc nowy moto sobie kupić, czy nie i jeździsz sprzętem za ciężko uciułane pieniądze to już mi koło dupy lata. Tak długo, jak jesteś w porządku i nie obnosisz się z tym w irytujący sposób i nie traktujesz innych pogardliwie - jesteś spoko.

Tak więc nie rozumiem oburzenia, ani tego stwierdzenia o "jedynie słusznym" podejściu (mniemam, że to tylko joke, ale jakoś tak nie zabrzmiało).
Obrazek
Nyuno

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » wtorek, 19 maja 2009, 13:31

Ja oprócz motocykli poruszam się 12 lub 18 metrowymi autobusami komunikacji miejskiej,każdy ze swoim kierowca(dostępne nawet w święta).Wiec co tu się sprzeczać??To jest życie...i to wszystko za jedyne 78zl :mrgreen: Tylko czasem coś miejsca mało...nawet w tych 18metrowych i miewam kłopoty z wjazdem w mniejsze osiedlowe uliczki :/
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez diabLica » wtorek, 19 maja 2009, 14:09

Loku ma rację temat nieco dziwny i bez celu...
no chyba, że robimy mydło i powidło to podyskutujmy co kto jada na śniadanie, jak utrzymać makijaż pod kaskiem i odpowiednia fryzure... jakie proszki spieraja plamy z tłuszczu albo kto jakiego kompa ma w domu...
prędkość nie zabija!!!!nagłe zatrzymanie to to co pozbawia życia...
diabLica

Postprzez Nyuno » wtorek, 19 maja 2009, 14:29

Nie widzę w tym nic złego. To tak samo możemy zapytać po co jest temat kto ile najwięcej jechał? Temat bez celu i typowo tylko po to, żeby się pochwalić. Jak kogoś nie interesuje to po prostu tam nie zagląda, można ustawić ignorowanie tematu. Nie wiem po co rozwodzenie się nad sensem tematu.

A z resztą - i tak już niezły off-topic się zrobił, ja już się wypowiedziałem, czym oprócz moto jeżdżę, inni może też się wypowiedzą i temat umrze śmiercią naturalną.
Obrazek
Nyuno

Następna strona

Powrót do HYDEPARK