Na naszym forum jest rowno 80 uzytkownikow, ktorzy na swoim koncie maja mniej niz 10 logowan na forum. Dla przykladu ja mam 1593 (nie chwalajac sie), wiec to moze cos sugerowac, tzn ta ilosc osob.
Moze na naszym forum za malo sie dzieje, macie jakies pomysly zeby rozruszac?
przez guardian_angel » czwartek, 28 stycznia 2010, 10:21
zrób striptiz Już kiedyś o tym była mowa, musisz przyjąć że właśnie ci użytkownicy nie czują potrzeby bycia w "rodzinie" logują się i odwiedzają forum tylko dla informacji, porady jak coś zrobić czy naprawić. Przecież ich nie zmusisz do tego żeby codziennie odwiedzali forum. Z Pegazem zrobiliśmy kiedyś akcję mailingową zachęcającą do odwiedzania forum właśnie wśród takich userów, ale odzew był żaden. Więc niech jest tak jak jest, nic na to nie poradzisz, kto będzie chciał się bardziej zżyć z forum to będzie to robił. Ale i tak ponad 2/3 userów jest "rodziną".
Ostatnio edytowano czwartek, 28 stycznia 2010, 10:30 przez guardian_angel, łącznie edytowano 2 razy
To może dlatego pouciekali , bo FF striptiz obiecał.
Z tym się zgadzam że większość wchodzi tylko po serwisówki, porady i ucieka.
Mo że już teraz wrzucić info odnośnie spota jajcarzy, ak że nowi od razu zobacza i bedą śledzić temat.
No ja wstepnie cos tam rozmawialem z Tasiorem, pewnie zrobimy cos ale kazdy placi za siebie, niestety po ostatnim zamieszaniu szkoda gadac. Chyba, ze ktos indywisualnie sie podejmie organizacji
Ja tez rozmawialem z Tasmanem w tej sprawie. Plan zorganizowania jest, co do miejsca i terminu to bedzie do dogadania. Mysle ze przed koncem lutego cos juz zaczniemy dzialac.