Patrz w lusterka zajedz drogę .....

Hulaj dusza Piekła nie ma ;)

Patrz w lusterka zajedz drogę .....

Postprzez zolwik » niedziela, 14 lutego 2010, 12:15

Witam,
Co o tym myślicie bardzo ciekawe , są motocykliści i antymotocylkiści .

Ten kto to wymyślił ,to musiał mieć doczynienia z tymi "antymotocyklistami" i z tego to się bierze i na nas odbija . Nie wiem czy wszyscy na tym forum jeżdzą z głową i nie dają pretektów do takich akcji jak w temacie , ale widziałem takich i wcale się nie dziwje że takie coś się rodzi w ludziach.
JA TU TYLKO SPRZĄTAM !!!
zolwik

Postprzez kyrtap87 » niedziela, 14 lutego 2010, 12:20

A naszaklasa.pl pomaga rozpowszechniać takie coś .
kyrtap87

Postprzez Loku » niedziela, 14 lutego 2010, 13:19

zstanawiam czy to rzeczywiście ironia czy ktos tak na serio bo nasze kretynskie społeczenstwo może mieć takie pomysły
Loku

Postprzez TasmaN » niedziela, 14 lutego 2010, 13:27

Świeta Wojna i tak sie nigdy nie skonczy :(

Jakiekolwiek akcje by nie byly robione :(
TasmaN

Postprzez zolwik » niedziela, 14 lutego 2010, 13:40

Na serio jest takie coś na NK , czytając komentarze to jakiś kamikadze załążył.
JA TU TYLKO SPRZĄTAM !!!
zolwik

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » niedziela, 14 lutego 2010, 14:10

Co jak co,ale to jest podżeganie to przestępstwa.
Policja powinna się tym zająć :?
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez Cygi » poniedziałek, 15 lutego 2010, 03:34

nic to nie da. Poczytajcie jakikolwiek artykul na WP. A ponizej sa zawsze komentarze pisane przez internautów. Przeczytajcie pare i odrazu widac jak sie pluja jadem nawzajem. Masakra. Nasuwa mi sie wtedy ta "modlitwa Polaka" z filmu Dzien Swira.
"Załaduj wszechświat do działa. Wyceluj w mózg. Strzelaj".
"Złe języki obgadują... dobre dają orgazmy.. " :D
MZ 251=>GSX600F=>GSX-R 750=> FZ8 Fazer
Cygi

Postprzez Rabinger » poniedziałek, 15 lutego 2010, 08:04

TasmaN napisał(a):Świeta Wojna i tak sie nigdy nie skonczy :(

Jakiekolwiek akcje by nie byly robione :(

wszystkich na motocykle i tych baranów też co zajeżdżają drogi godzina jazdy i na pewno zmienią zdanie raz na zawsze przy okazji zginie paru przez swoje przekonania :) :gitara:
Rabinger

Postprzez Rychu » poniedziałek, 15 lutego 2010, 09:27

Rabi dobrze gadasz.. Ja uwazam, ze co by nie bylo to jestesmy postrzegani tak przez dresikow, ktorzy wskakuja na r1 albo ninje itp. Leca po 200 przez miasto i nie zwazaja na reszte uzytkownikow.. Niestety w kazdym towarzystwie znajdzie sie jakis cymbal, ktory bedzie pokazywac na co go stac a inni szybko go ocenia i zakwalifikuja do miana DAWCY itp. Dziwi mnie to, ze za nasza zachodnia granica motocyklisci sa normalnie traktowani, ustepuja miejsca w korkach itp. Mysle, ze jest to kwestia mentalonosci jak i ludzi, ktorzy nie jezdza na moto oraz pseudo motocyklistow.. Sam nei raz widzialem jak po marszalkowskiej na jednym kole smigaja w cwelkach.. ;/
Swoja droga mozna to na policje zglosic bo jest to powielanie i krzewienie niecheci do motocyklistow. Jeden sie oleje na cos takiego a drugi bedzie w przyszlosci celowo nam droge zajezdzac...;//
Powodzonka
www.car4events.pl - Zapraszam !!!
Rychu

Postprzez firefox » poniedziałek, 15 lutego 2010, 10:03

ja tez mysle, ze nalezaloby wyslac maila do zarzadu Naszej Klasy i zglosic im ten incydent, przeciez to obrazanie. Jesli material jest na naszej klasie to powinni zareagowac.
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez ZiGi » poniedziałek, 15 lutego 2010, 10:45

No i ta poprawna polszczyzna użyta na tym obrazku.
Najbardziej podoba mi się "nie dawajemy". Co znaczy dawajemy?
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez unio » poniedziałek, 15 lutego 2010, 11:20

Chłop zadar z bracią motocyklową, jak go ktoś namierzy to nie chciałbym być w jego skórze.
unio

Postprzez firefox » poniedziałek, 15 lutego 2010, 12:50

Wlasnie, niech ktos kto ma Nasza klasa da jakies dane tego czegos co wystawilo to n NK, przeciez to musi byc na jakims profilu ??? Juz ja znajde ciecia gdzie mieszka :P
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez zolwik » poniedziałek, 15 lutego 2010, 12:55

JA TU TYLKO SPRZĄTAM !!!
zolwik

Postprzez Rychu » poniedziałek, 15 lutego 2010, 12:57

Chlopaki my powinnismy w sposob inteligenty sie do tego zabrac np. napisac jako zarzad GSXF do NK zeby takie dzialania zniwelowali albo zeby usuneli uzytkownika itp.
Kwestia jest jeszcze samych ludzi.. Ostatnio widzialem samochod na ktorym byla taka naklejka: Patrz w lusterka... motocyklisty nerka.
Powinnismy zrobic tak, ze napisac do NK. Jezeli nie pomoze to polaczyc sie z innym forum zeby wspolnie sprzeciwic sie takim akcjom.;/
www.car4events.pl - Zapraszam !!!
Rychu

Postprzez firefox » poniedziałek, 15 lutego 2010, 12:58

zolwik napisał(a):Mówisz i masz :diabel:

Ja nie mam konta na NK, czy ktos moze zerknac na jakies dane osobowe, adresowe tego kogos, ewentualnie jakies dane ze zdjec pojazdow, cos... :P
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez zolwik » poniedziałek, 15 lutego 2010, 13:08

Niestety nic nie ma ,(mało obcykany jestem w NK mało odwiedzam). Po za tym "konto fikcyjne"fot nie ma oprucz tego w temacie żadnych znajomych . FF znasz się na IT to załóż też fikcyjne i oblukasz .
JA TU TYLKO SPRZĄTAM !!!
zolwik

Postprzez Bochen » poniedziałek, 15 lutego 2010, 22:47

Czytając komentarze można wywnioskować, że wielu użytkowników zgłosiło nadużycie (w tym ja), ale jak widać reakcji administracji brak.
Bochen

Postprzez Gof » czwartek, 18 lutego 2010, 20:27

Moje zgłoszenie:

Witam!

Proszę spojrzeć na ten profil: http://nasza-klasa.pl/profile/25521451

Użytkownik nawołuje do popełnienia przestępstwa (art. 255 kodeksu karnego).

Pozdrawiam.

Odpowiedzieli.

Witam,

Szanowny Panie Adamie,

Dziękujemy za wiadomość i otrzymane zgłoszenie. Z wstępnych ustaleń wynika, że wskazany profil http://nasza-klasa.pl/profile/25521451 stanowi wyraz krytycznej, prowokacyjnej, lecz prywatnej opinii autora. Właściciel konta nie narusza w sposób jednoznaczny i niebudzący żadnych wątpliwości regulaminu serwisu, tym samym nie mamy podstaw do przerwania ciągłości świadczenia autorowi profilu usługi. 

Jako platforma komunikacji jesteśmy otwarci na różne formy kontaktu. Chcemy, aby każdy Użytkownik, w imię wolności słowa miał możliwość swobodnego wyrażania swoich poglądów, nawet tych niepopularnych. Dlatego dalecy jesteśmy od cenzurowania zamieszczanych przez Użytkowników treści, jednak muszą się one mieścić w ramach ogólno pojętego szacunku do drugiego człowieka, poszanowania prawa i zapisów Regulaminu serwisu. 

Nie   jest   naszym   celem   kwestionowanie   wiarygodności  otrzymanego zgłoszenia, jednakże kwestia oceny bezprawności działania usługobiorcy - Użytkownika  leży definitywnie poza naszymi kompetencjami. Istotnie takie działanie jest dość prawdopodobne, jednak nie jesteśmy w stanie zweryfikować go  w  stopniu  dostatecznym. W takim, który umożliwiłby zastosowanie środków opisanych  w art. 14 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Prosimy pamiętać, że odpowiedzialność Usługodawcy nie  jest  automatycznie wyłączana poprzez usunięcie zdjęcia. Jesteśmy również   odpowiedzialni  wobec Usługobiorcy  za  ciągłość  działania świadczonej  usługi.

Nie  do  końca uzasadnione zablokowanie usługi, czyli  usuniecie  zdjęcia,  oparte  na arbitralnych przesłankach może skutkować  roszczeniami z tytułu niewykonania zobowiązania, jakim jest świadczenie określonej usługi. 

Mamy nadzieję,  że powyższe wyjaśnienia pozwolą Panu zrozumieć pozycję Usługodawcy, szczególnie w kontekście braku kompetencji do weryfikacji zarzutów bezprawności.

Jeśli  Pana  zarzuty zostaną sformalizowane poprzez zgłoszenie działań naruszyciela  Pańskich  praw odpowiednim  organom, i  w efekcie tego otrzymamy urzędowe zawiadomienie o bezprawności danych, będziemy mogli niezwłocznie  zastosować  odpowiednie  środki - łącznie z usunięciem i zabezpieczeniem dla celów ewentualnego postępowania wskazanych w dokumencie treści. Polecamy zatem tą drogę działań.

Z poważaniem,
--
Tomasz Michalak
Zespół nasza-klasa.pl

Nasza Klasa Sp. z o.o.
ul. Gen. J. Bema 2, 50-265 Wrocław
Sąd Rejonowy dla Wrocławia-Fabrycznej we Wrocławiu, VI Wydział
Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego,
nr KRS:0000289629, NIP:8982122104, REGON:020586020
Kapitał zakładowy: 67 850,00 PLN
Gof

Postprzez firefox » czwartek, 18 lutego 2010, 21:48

To trzeba wystapicna droge cywilno karna w sadzie, a najlepiej jemu to napisac i tyle :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Następna strona

Powrót do HYDEPARK