Komentarze na widok motocyklistów...z życia wzięte

Hulaj dusza Piekła nie ma ;)

Komentarze na widok motocyklistów...z życia wzięte

Postprzez Kwi@tek » piątek, 12 marca 2010, 22:10

Przedwczoraj wyjechałem wreszcie na ulice śmignąć chociaż na stację po 98 dla suzy i przy kasie pani do mnie z tekstem: "...to się nazywa zapał, 0 st C, motocykl i usmiech na twarzy, widzę że głód jazdy ponad rozum ;D...", uśmiałem się bo pani powiedziała to sympatycznie, dużo tekstów słychać od ludzi zupełnie obcych i najczęściej jest się z czego pośmiać, jak cosik się wam przypomni to napiszcie o komentach na wasz temat :D z podobnych albo innych zdarzeń na moto
Ostatnio edytowano piątek, 12 marca 2010, 22:11 przez Kwi@tek, łącznie edytowano 1 raz
Kwi@tek

Postprzez Gof » piątek, 12 marca 2010, 23:55

Czasem (ostatnio wczoraj) podchodzą inni motonici i pytają jak się jeździ bo dla nich za zimno :)
Gof

Postprzez TasmaN » sobota, 13 marca 2010, 10:33

"Zostaw ten motocykl bandyto bo po Policje zadzwonie" - to jak mialem kiedys malego szlifa na skrzyzowaniu; jakas baba na przystanku :D :D
TasmaN

Postprzez kyrtap87 » sobota, 13 marca 2010, 11:16

Na mój widok kierowca jadący z przeciwnego pasu ruchu w puszcze się przeżegnał :brawo: :brawo:
kyrtap87

Postprzez guardian_angel » sobota, 13 marca 2010, 12:19

Jak zmieniałem niedawno laczki to wylkanizator powiedział "no widać że juz się sezon zaczoł" pomimo sniegu na drogach.
FORUMOWICZU - WŁĄCZ MYŚLENIE !!!
guardian_angel

Postprzez Byniu » sobota, 13 marca 2010, 17:11

dwóch ŻULI z okolicy 8) kiedyś podchodzi do mnie i po oględzinach moto jeden z nich mówi:

-O kurw... 260 na szafie ,a ile jechałeś ?
-220 km/h mówię :P
-Ja pierdol... ty Zenek choć, idziemy na wino :brawo:
No risk no fun
Byniu

Postprzez Bochen » sobota, 13 marca 2010, 19:34

W urzędzie jak rejestrowałem motocykl jedna pani w okienku do drugiej: "Patrz jaki ładny chłopiec. Ciekawe jak długo pojeździ."
Bochen

Postprzez Kwi@tek » niedziela, 14 marca 2010, 01:01

To mnie Bohen tak dwie dziewczyny skomentowały między sobą: całkiem fajny, tylko w motocykliście lepiej się nie zakochiwać, tak szybko odchodzą... :D uśmiałem się do łez z niewiast głupoty ;)
Kwi@tek

Postprzez unio » niedziela, 14 marca 2010, 08:14

Na skrzyżowaniu na świtłach stał obok mnie trabant na sąsiednim pasie i kierowca do mnie: ścigamy się ? Ja mówie: niestety muszę odmówić bo klasa auta nie pozwala mi być godnym takiego zaszcytu.
unio

Postprzez Gof » niedziela, 14 marca 2010, 16:26

Jeszcze by mu silnik wyskoczył i co wtedy :)

BTW też czasami z wami samochody sportowe próbują się ścigać?
Gof

Postprzez Bochen » niedziela, 14 marca 2010, 17:23

Owszem, choć częściej te niesportowe, lub pseudosportowe. Podjedzie jakaś łysa pała w 20letnim bmw z instalacją gazową i głośnym tłumikiem, chałasuje i smrodzi na światłach. Nie to żebym się ścigał z takim, ale musiałbym się naprawde bardzo starać, żeby ruszać wolniej niż on.
Bochen

Postprzez Gof » niedziela, 14 marca 2010, 17:32

Hehe, no to też :) Ja się nie ścigam, po prostu ruszam... A to że on próbuje dogonić i prawie mu silnik spod maski wyskoczy... Wolno mu :)
Gof

Postprzez ZiGi » niedziela, 14 marca 2010, 17:35

No to mnie zszokował jeden gość. Przeciskam się w Wawie po Puławskiej, dojeżdżam do Metra Wilanowska i widzę Żółciutkie Lambo Gallardo Spider zatrzymałem się obok niego przed przejściem dla pieszych, gość odsuwa szybę i mówi: "Siema, jak się lata takim Suzuki?" Nie wiele myśląc odpowiedziałem: No wiesz, nie gorzej niż Lambo :)

Gość siedzi w Lambo za w chu... kasy i pyta mnie jak się lata na Jajku, dobre.
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez Gof » niedziela, 14 marca 2010, 17:39

Może jakiś dziwny jestem ale nie zamieniłbym jajka na Lambo :) Co najwyżej na haykę :)
Gof

Postprzez Byłas600f » niedziela, 14 marca 2010, 21:11

Pewnego wieczoru, podczas wstawiania Imbryka po przejażdzce podchodzi taki jeden lokalny smakosz wina i podziwia mój motocykl. Opowiadając o tym ile on WueSeK nie miał, podsumował "ale ja to bym się bał tym Twoim motocyklem, bo to cholerstwo strasznie ciężkie..."
Byłas600f

Postprzez Kwi@tek » niedziela, 14 marca 2010, 22:30

tylko lipa jak taki pseudowyścigowiec rozpędza się, leci za tobą bez opamiętania a jak przychodzi do hamowania przed światłami to patrzysz czy mu klocków starczy żeby zatrzymał bolid i nie wjechał ci w d..., i robi się nieciekawie
to ZiGi rzczywiście zdziwko nie małe :D , w zeszłym sezonie latałem GPZ 500 i też na puławskiej od lotników do rakowieckiej ganiał mnie orginalną m3 na niemieckich blachach, aż na światłach przed rakowiecką zrównał się, szyba w dół i z uśmiechem przyznał szacun, że 500 nie ustąpiła pola jak mu się zdarzało 600 sporty obkręcać, ale co fakt to fakt miasto i o slalom łatwiej mimo iż to było w niedziele rano :P
Kwi@tek

Postprzez Gof » niedziela, 14 marca 2010, 22:53

Nie no, jak się ścigamy to on na pasie obok a nie za mną :)...
Gof

Postprzez Kwi@tek » niedziela, 14 marca 2010, 23:06

jasne gof, tylko często wyłania się z kolumny i leci za tobą bez opamiętania ;)
Kwi@tek

Postprzez Gof » niedziela, 14 marca 2010, 23:24

Takich jeszcze nie miałem :D Ale jest skuteczny sposób na tych co się zadu trzymają - delikatnie wcisnąć hamulec, nie na tyle żeby hamował ale na tyle żeby zapaliła się lampa :)
Gof

Postprzez Cygi » niedziela, 14 marca 2010, 23:30

ja ostatno z 900-ceta (HONDA) zmagałem ale dorwałem chwasta :) a dzis miejscowe zuliki robiły sobie zdjecia na tle mojego jajca :)
"Załaduj wszechświat do działa. Wyceluj w mózg. Strzelaj".
"Złe języki obgadują... dobre dają orgazmy.. " :D
MZ 251=>GSX600F=>GSX-R 750=> FZ8 Fazer
Cygi

Następna strona

Powrót do HYDEPARK