Ślub Tomka Kulika

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Ślub Tomka Kulika

Postprzez Łysolek » wtorek, 21 kwietnia 2009, 07:38

Zgodnie z wola Najwyższego ;) zakładam nowy temat, ślub jednego z najbardziej doświadczonych motocyklistów, prekursora nauki jazdy z kursantem "na plecach" oraz wielu nauk technik bezpiecznej jazdy oraz kursów pierwszej pomocy , Tomek Kulik bierze ślub 25 kwietnia o godz. 16 w Pruszkowie w Urzędzie Stanu Cywilnego przy ul. Plac Jana Pawła II 1 , po slubie eskorta Pary Młodej do Grójca, gdzie będzie weselicho
Jako że część z Was była zainteresowana proponuję sie gdzies spotkac w Warszawie i wspólnie wyruszyć do Pruszkowa :) Większość motocyklistów umawia sie o 15.30 pod USC w Pruszkowie, my natomiast możemy sie umówić np. na stacji BP przy Al. Jerozolimskich zaraz za skrzyżowaniem z Łopuszańską jadąc w stronę Pruszkowa :) powiedzmy o 15.10
Łysolek

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » wtorek, 21 kwietnia 2009, 07:58

Jak juz mowilem,pisze sie na to 100% :D
Mozna sie nawet gdzies w Warszawie spotkac i na spokojnie cala grupa "jajców" poleciec :P
:D
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez Nyuno » wtorek, 21 kwietnia 2009, 08:09

Ja też bardzo chcę uczestniczyć, jednak muszę jakoś pogodzić to z chęcią mojego kochanie dotyczącą przejazdu paradą.

Rozumiem, że w Wawie nie tylko ja będę od 10:00?
Obrazek
Nyuno

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » wtorek, 21 kwietnia 2009, 09:06

Nyuno jak cos to mozna sie ustawic w sobote tak na 11 :D...polatamy troszke,a ja pozniej sie zawine na ślub Tomka :)
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Postprzez Nyuno » wtorek, 21 kwietnia 2009, 09:56

OK. Ja do szkoły wpadam z rana, muszę parę formalności załatwić, potem jestem wolny aż do 13:00, bo wtedy na UW po moją lubą muszę jechać.

Tylko się wykuruj do tego czasu, bo takiego się spotkamy, jeżeli zaniedbasz zdrowie :)
Obrazek
Nyuno

Ślub Tomka i my

Postprzez ZiGi » niedziela, 26 kwietnia 2009, 12:34

No i ja tam byłem ale nic nie piłem :P

Obrazek

A tu z Grzesiem

Obrazek

I jedno w drodze z U.S.C. w Pruszkowie

Obrazek
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » niedziela, 26 kwietnia 2009, 14:35

ZiGi, hehe no i jak ladnie sie prezentujemy :D nawet na jednej fotce zauwazylem ze jest Łysolek, :D

Postprzez ZiGi » niedziela, 26 kwietnia 2009, 15:31

PozytywnieZakreconyWariat napisał(a):nawet na jednej fotce zauwazylem ze jest Łysolek, :D

Niech zgadnę, buty SIDI, Kask Shoei, Kombi Dainese i imbryk. Moja Pestka tak pstryknęła fotkę, nawet nie miałem pojęcia że to Łysolek. Bez kasku to bym go poznał :D
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » niedziela, 26 kwietnia 2009, 15:55

Przez chwilkę nawet sobie pogadaliśmy podczas jazdy(jakos troszke za Pruszkowem)...nie wiem czy wiedzial z kim gada no ale coz :mrgreen: Bynajmniej mam do niego nr wiec niech sie nie martwi :P

Postprzez diabLica » poniedziałek, 27 kwietnia 2009, 11:43

to ja strzelam focha... bo jak nie mam jajka to mnie się nie zauważa na trasie :(

p.s. PZW wiedział z kim ;p
Ostatnio edytowano poniedziałek, 27 kwietnia 2009, 11:44 przez diabLica, łącznie edytowano 1 raz
prędkość nie zabija!!!!nagłe zatrzymanie to to co pozbawia życia...
diabLica

Postprzez ZiGi » poniedziałek, 27 kwietnia 2009, 13:43

diabLica napisał(a):to ja strzelam focha... bo jak nie mam jajka to mnie się nie zauważa na trasie :(

Oj nie fochaj się. Jak się nie mylę to chwilę jechałaś za mną, widziałem w lusterku biało-niebieski GS500F(a chyba raczej niebiesko-biały) :?:
Nie jestem pewien, czy to Ty byłaś, choć w sumie nie widziałem innego GS-a :roll:
Ale jakoś nie przyszło mi do głowy, żeby podjechać i pogadać :?
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

ZiGi

Postprzez diabLica » poniedziałek, 27 kwietnia 2009, 15:36

ZiGi napisał(a):
diabLica napisał(a):to ja strzelam focha... bo jak nie mam jajka to mnie się nie zauważa na trasie :(

Oj nie fochaj się. Jak się nie mylę to chwilę jechałaś za mną, widziałem w lusterku biało-niebieski GS500F(a chyba raczej niebiesko-biały) :?:
Nie jestem pewien, czy to Ty byłaś, choć w sumie nie widziałem innego GS-a :roll:
Ale jakoś nie przyszło mi do głowy, żeby podjechać i pogadać :?

no to sie pewnie nie mylisz... a dojechaliśmy do końca
prędkość nie zabija!!!!nagłe zatrzymanie to to co pozbawia życia...
diabLica

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » poniedziałek, 27 kwietnia 2009, 15:50

diabLica, dobra ja juz wiem ze jechalas za Pruszkowem troche przed Łysolkiem :P Przypomnialo mi sie ;)

Postprzez ZiGi » poniedziałek, 27 kwietnia 2009, 16:36

diabLica napisał(a):no to sie pewnie nie mylisz... a dojechaliśmy do końca

Ja leciałem tylko do Nadarzyna, potem zawijka na Wawę bo jeszcze do Mińska Mazowieckiego miałem lecieć.
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

ZiGi

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...