diabLica napisał(a):To ja juz nie rozumiem skoro lubi
ZIGI daj jej to do przeczytania:
KOBIETO WEŹ SPRAWY W SOJE ŁAPKI, IDZ NA KURS ZRÓB PRAWKO, KUP MOTOCYKLI I UDOWODNIJ MU ZE TO NIE ON JEST TOBIE POTRZEBNY A TY JEMU. BO TAKA JEST PRAWDA, ZE TO ONI SOBIE BEZ NAS NIE RADZA A NIE MY BEZ NICH.
p.s. a nawet nie wiesz jak bedzie Cie musiał pilnować, bo każdy facet probuje wyrwac kobiete motocyklistkespokojnie sms'a nie daja napisac na poboczu - chca Ci pomagac myslac że moto nawaliło
edit: i jeszcze jedno ale to juz nie do Koleżanki, wypraszam sobie okreslenie " Jakaś Pani"
co to kur ...de wogóle jest?
firefox napisał(a):diabLica napisał(a):To ja juz nie rozumiem skoro lubi
ZIGI daj jej to do przeczytania:
KOBIETO WEŹ SPRAWY W SOJE ŁAPKI, IDZ NA KURS ZRÓB PRAWKO, KUP MOTOCYKLI I UDOWODNIJ MU ZE TO NIE ON JEST TOBIE POTRZEBNY A TY JEMU. BO TAKA JEST PRAWDA, ZE TO ONI SOBIE BEZ NAS NIE RADZA A NIE MY BEZ NICH.
p.s. a nawet nie wiesz jak bedzie Cie musiał pilnować, bo każdy facet probuje wyrwac kobiete motocyklistkespokojnie sms'a nie daja napisac na poboczu - chca Ci pomagac myslac że moto nawaliło
edit: i jeszcze jedno ale to juz nie do Koleżanki, wypraszam sobie okreslenie " Jakaś Pani"
co to kur ...de wogóle jest?
Najlepszy to jest tekst malymi literkami
firefox napisał(a):Hhehe, no zezarla
Historia zabawna, ja jak jezdze to patrze na patrzace na mnie znaki a nie na lachonyCo najwyzej ktos na osiedlu mnie poprosi o przejazdzke dla dziecka
Nyuno napisał(a):A ja osobiście to jakoś nie zauważyłem, żeby za mną czy moim moto jakieś dziewczyny się oglądały... W sumie to nigdy nie zaobserwowałem takiego zjawiska względem mojej osobyWidocznie brzydal jestem, to mam problem(?) z głowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości