ODZIEŻ MOTOCYKLOWA - MAJĄ WSZYSTKO

Produkty, opinie, promocje, namiary...

ODZIEŻ MOTOCYKLOWA - MAJĄ WSZYSTKO

Postprzez guardian_angel » wtorek, 10 listopada 2009, 12:25

Witam.

Długo rozglądałęm się za konkretnym sklepem z ciuchami dla motocyklistów i mój znajomy polecił mi jeden sklep. Pojechałem, bo niedaleko ode mnie, w miejscowości Mikołajki Pomorskie w okolicach Sztumu, oczywiście w woj. pomorskim. Długo szukałem tego sklepu, bo myślałem że to zwykły sklep z witrynką, gdzieś przy głównej ulicy. Sklep mieści się w domu prywantnym, na skraju lasu, można rzec w garażu, albo chyba w 3 garażach. Nie jest widoczny ma pierwszy rzut oka. Jak wszedłem to mnie zamurowało :shock:. MAJĄ WSZYSTKO ! i masę tego na wieszakach bo czasami nie da rady się poruszać po sklepie. Jest tanio i zawsze na koniec opuszczają cenę jak się trochę ponegocjuje. Wszystko importowane z Niemiec, bardzo duży i bogaty wybór firm. Ja za kurtkę i spodnie textylne BF Motorcycle + kask Uvex + rękawice z kewlarem Scorpion zapłaciłem 1300 zł. Myślę że tanio patrząc na markę i solidne wykonanie.

Na prawdę polecam ten sklep. Link na stronkę ich sklepu, trochę uboga, ale trzeba tam być osobiście i to wszystko zobaczyć.

http://motoandrzej.pl/cms.php?id_cms=4
FORUMOWICZU - WŁĄCZ MYŚLENIE !!!
guardian_angel

Postprzez Nyuno » wtorek, 10 listopada 2009, 15:02

No na stronce rzeczywiście pusto. Chyba lepiej pewnie dzwonić i się pytać o sprzęt?
Obrazek
Nyuno

Postprzez unio » wtorek, 10 listopada 2009, 17:49

Na naszych stronkach Motoelbląg jest kilka osób które mają spore rabaty między innymi w Mikołajkach. Raz lub dwa razy do roku zbiera się ekipa żeby tam pojechać na zakupy według potrzeb. Przy takiej ilości osób i znajomościach, rabaty są powalające.
unio

ubranko

Postprzez SIWY » poniedziałek, 10 maja 2010, 08:34

Byłem wczoraj w Mikołajkach, kupiłem sobie kompletne ubranko. Ceny co prawda opuszczają, ale nie jest mimo wszystko tak tanio jak można znaleźć w necie. Jednak co do ilości asortymentu to naprawdę robi wrażenie. Mam nauczkę żeby najpierw zapisać sobie co po ile chodzi i dopiero wyruszyć na zakupy. Znalazłem w necie sklep w Gdańsku i z tego co pokazują jest w czym wybierać i ceny też przystępne.

http://www.moto-akcesoria.pl/sklep_gdansk.php
SIWY

Re: ubranko

Postprzez zolwik » poniedziałek, 10 maja 2010, 16:06

SIWY Oj widzę regulamin ci obcy , prosze o zapoznanie się .

Jęśli chodzi o motoakcesoria w Gdańsku byłem osobiście ,często robią promocje i mozna coś wychaczyć .
JA TU TYLKO SPRZĄTAM !!!
zolwik

Postprzez Nebu » poniedziałek, 14 lutego 2011, 18:16

W moto-akcesoriach jest jeszcze o tyle fajnie że można zakupić na raty, co prawda ceny przez to mają trochę wyższe ale zawsze jest to jakieś rozwiązanie dla kogoś kto nie dysponuje gotówką.
Nebu

Powrót do Kaski, ubrania, ochraniacze...