Adrenaline

Produkty, opinie, promocje, namiary...

Postprzez arecki » piątek, 16 lipca 2010, 11:09

A ja kupilem ochraniacze z tej firmy na kolana i NIE POLECAM. Zawias ma bardzo ostre krawedzie i dosyc mocno porysowalem motor w miejscu gdzie dotykam kolenem do owiewki. Wkur.... jestem na maksa!
arecki

Postprzez ElViajero » poniedziałek, 26 lipca 2010, 08:58

Na rysowanie owiewek jest patent można taką 'gumę' kupić i przykleić w miejscu gdzie ochraniacz styka się z motocyklem (http://www.speedycom.co.uk/shop/product ... t=0&page=6) lub zakładać ochraniacze pod spodnie.
ElViajero

Postprzez arecki » poniedziałek, 26 lipca 2010, 10:38

Juz zabezpieczylem ochraniacze zeby nie rysowaly mi owiewek. Szkoda tylko ze Polak mądry po szkodzie
arecki

Postprzez Sawiś1993 » środa, 18 sierpnia 2010, 19:33

Ja mam buzer i ochraniacze kolan firmy adrenaline. Muszę przyznać że sprawują się znakomicie, są solidnie wykonane i stosunek jakości do ceny jest naprawdę atrakcyjny.
Sawiś1993

Postprzez MARO_M » środa, 18 sierpnia 2010, 20:13

uzywam kurtki firmy ADRENALINE model BRUTE juz 2-gi sezon i musze powiedziec ze nie ma na co narzekac za taka cene oprocz tego ze minimalnie moglaby byc troszke dluzsza.
Na maxi-skuterze jezdzilo sie dobrze(inna pozycja) nie spinalem spodni i kurtki tak na jajku i w trasie konieczne zapiecie suwaka.

co do rekawiczek tej firmu to mialem mala przygode poniewaz po zakupie i pierwszych kilkudziesieciu kilometrach zaczely mnie strasznie uwierac w kostke lewej dloni.
NIe byla to kwestia dobrania do dloni tylko zle skrojonego materialu.
Rekawiczki zareklamowane wymienione na nowe :)
MARO_M

Postprzez tosca303 » wtorek, 25 stycznia 2011, 01:10

ja urzywam buty adrenaline sa wygodne do chodzenia ale jak juz to kupowac buty o pol lubo rozmiar wieksze podczas wypadku sprawdzily sie znakomicie noga mi po szlifie zostalo podmoto i kostka ani troche nie naruszona
tosca303

Postprzez jurand3 » sobota, 4 czerwca 2011, 22:17

Ostatnio po przejsciu 7 razy moto jarmarku na wyscigach i ogladaniu roznych marek kupilem rekawiczki sredniej dlugosci adrenaline.Pomimo krotkiego stazu na moto to spisuja sie wysmienicie jednym slowem polecam w przedziale cenowym 100-200
jurand3

Postprzez chrom » niedziela, 5 czerwca 2011, 01:02

Ja osobiscie odradza firme Adrenaline posiadam kurtke model Piramid 2 sezon wyglad czy przepuszczalnosc powietrza jest ok.ale wytrzymalosc na scieranie slaba mianowicie zaliczylem szlifa tak ok.60 km/h na kostce brukowej upadlem na przed ramie i w tym miejscu juz nie ma materialu wytarl sie calkowicie strzepy zostaly,a wydaje mi sie jak na niska predkosc i krotkie szorowanie to zdecydowanie malo wytrzymal ten material.Mysle ze dokladajac 200zl mozna kupic kurteczke duzo lepszej firmy ktora w razie co bedzie bardziej wytrzymala i zapewni wieksze bezpieczenstwo...
co by sie nie dzialo musisz temu sprostac
chrom

Postprzez zolkos » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 14:51

a ja mam buty Adrenaline CRX jak dla mnie wygodne i na poczatek starcza a cenowo dosyc tanie :D bo kupywałem u kolesia który prowadził motoserce to jeszcze mi promocje zrobil :P
zolkos

Postprzez jurand3 » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 20:58

Chromie dokladajac 200zl owszem zgodze sie ze mozemy powybierac i powybrzydzac co do firm i idacej z nimi jakosci ale to juz podwyszamy polke cenowa.Z niskich polek powiem nawet no-nameow uwazam ze adrenalinka robi rzeczy nienajgorsze.
jurand3

Postprzez BiEdRoN » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 21:02

ja zakupiłem w lutym kurtkę adrenaline city, spisuje się bardzo dobrze testowana w ciepły dzień jak i ulewę :brawo:
kupiłem ją ze względu na cenę (300zł nowa) tym bardziej że to ubiór przejściowy
simson s51-> gsx 600f -> gsx750f -> gsx 750f-> xciting 400i
Obrazek
BiEdRoN

Postprzez chrom » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 21:36

jurand3 ja rozumiem ze dla jednych to jest tylko 200zl dla innych az 200zl,ale patrzac na wytrzymalosc i bezpieczenstwo to chyba te pare zloty wiecej bedzie dobrze zainwestowane,ale ja rozumiem myslenie ja tez tak do tego podszedlem ze przejsciowa kurtka itd.ale kupujac przejsciowa kurtke a po tem docelowa,porzadna dobrej firmy w rezultacie wydajesz wiecej,ale wiadomo dobrze miec jaka kolwiek ochrone Pozdrawiam...
chrom

Postprzez jurand3 » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 21:47

Wiem i to rozumiem ze sa to ciuchy nie najlepsze ale musza byc produkowane ubiory pod kazda kieszen lepiej na poczatku zaczynac od adrenaliny czy innych tanich marek niz w tesco wiatrowke kupic.Jak sadze twoja kurtka sie zniszczyla ale urazow wiekszych nie miales i po to one sa
jurand3

Postprzez chrom » poniedziałek, 6 czerwca 2011, 22:07

Tak jest jak mowisz ja to wszytko wiem ja poprostu sugeruje to sa moje subiektywne odczucia kazdy wie ze lepiej Adrenaline niz jakas bluza i tego nie neguje bo to proste poprostu ktos w poscie pytal co myslimy o ciuchach na moto firmy Adrenaline i ja napisalem co mysle popierajac to doswiadczeniem w uzyciu...
chrom

Postprzez tosca303 » niedziela, 4 września 2011, 02:23

a ja koledzy moge miło sie wypowiedziec o butach adrenaline crx drugi sezon dwa slizgi przy 40 i 100 km/h i wam powiem buty wytrzymaly i uchroniły nogę
tosca303

Postprzez Insane » wtorek, 10 kwietnia 2012, 23:54

Mam kurtkę skórzaną Adrenaline City X0 z protektorami, w której jeżdze cały czas i ulewa czy słońce nie robią na niej wrażenia. Ogrzewająca podszewka super izoluje i łatwo ją odczepić. Nową skóre dostałem za 326zł więc cena świetna. Posiadam jeszcze nakolanniki Adrenaline MX Lite bez zawiasu i też są w miare wygodne i wyglądają solidnie. Naszczęście nie przyszło mi nic jeszcze testować przy wypadku i niech tak zostanie. Z chęcią kupie jeszcze jakieś buty tej firmy jako, że nie mam portfelu bez dna ;[
Insane

Poprzednia strona

Powrót do Kaski, ubrania, ochraniacze...