Zapraszam Was do zapoznania sie z http://dadrl.pl .
Według mnie jest tam dużo prawdy i może nigdy o tym tak nie myślalem.
Poczytajcie o bezpieczeństwie motocyklistów.
A co Wy o tym myślicie?
Pozdro
Rychu napisał(a):A co za tym idzie nie oplaca sie montowac swiatel do jazdy dziennej oraz jezdzenie na mijania..-> w moim przypadku.
Pozdro
Ten argument mnie zawsze najbardziej śmieszy... no te 0,05l/100km to masakra ale napewno wszyscy którzy go poruszają regularnie sprawdzają ciśnienie w oponach, sprawdzają hamulce czy nie przycierają,jeżdzą eko, nie wożą niepotrzebnych rzeczy w bagażniku itp ??? Koszt żarówek...samochodem przez rok zrobiłem ok 11tyś km w tym czasie nie musiałem wymieniać żarówek ale nawet jakbym musiał to wydatek 20-60zł za żarówki przy chyba 4tyś zł czy więcej za paliwo to naprawdę taka oszczędność mnie nie zbawi. Ja jestem za światłami tak jak ktoś napisał jadąc drogą prowadzącą przez las łatwiej zobaczyć inny pojazd a część jak nie miała nakazu jeżdziła nawet wieczorem czy w deszczu bez świateł a teraz jednak częściej je włączają albo mają już taki odruch.Rychu napisał(a):No ja Wam powiem, ze pomysl z jazda non stop na swiatlach jest beznadziejny. Uwazam, ze nasze samochody spalaja wiecej paliwa a takze emituja wiecej CO2.
Pozdro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości