Napisałem do sprzedawców z allegro to poczekam na to co odpiszą
dosiek77 napisał(a):I zastanów się czy na pewno chcesz kufer w systemie monolock?
dosiek77 napisał(a):pegaz czy ty masz te kuferki na wingracku? Chodzi mi o to czy do jajka trzeba kupować wingrack z kierunkowskazami czy mogą zostać motocyklowe?

dosiek77 napisał(a):ja wiem jak to wygląda tylko chciałem się dowiedzieć, czy koniecznie trzeba kupować z kierunkami? W różnych motocyklach jest różnie.

nie zrozumieliśmy się. Chodzi mi o to czy seryjne kierunki nie przeszkadzają w założeniu wingracka? jeżeli nie kolidują to mogą zostać(wingrack bez kierunków) a jeżeli tak to się je zdejmuje a i kupuje wingrack z kierunkamipegaz napisał(a):nie wiem ktory motocykl seryjnie moze miec takie kierunki.
dosiek77 napisał(a):nie zrozumieliśmy się. Chodzi mi o to czy seryjne kierunki nie przeszkadzają w założeniu wingracka? jeżeli nie kolidują to mogą zostać(wingrack bez kierunków) a jeżeli tak to się je zdejmuje a i kupuje wingrack z kierunkamipegaz napisał(a):nie wiem ktory motocykl seryjnie moze miec takie kierunki.
dosiek77 napisał(a):Obejrzałem zdjęcia mynka_uk i już wszystko jasne. Trzeba zdemontować kierunki bo w to miejsce montowany jest wingrack. No to muszę na ebay poszukać w rozsądnej cenie.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość