Powiem tak na ta chwile tez jakos bardziej jestem za XX chociaz ciagnie do hayki.
Czytam roznego rodzaju opinie, porownuje z tym co sa tutaj i ta CBR naprawde wychodzi niezle. Rozbroil mnie jeden tekst, bo jak zwykle mowia ze hayka, GSXR i jeszcze tam jakies z tej polki to nie na pierwszy motocykl i z tym sie zgadzam po czym nastepny pisze:
Jak wczesniej nie jezdziles simsonem, ogarem albo komarkiem to poza 250 cm3 nie wychdz
Nie wiem jak Was, ale mnie takie opinie smiesza, jak zastanawialem sie nad kupnem jaja to tez kazdy mi odradzal, nie kupuj jajka, kup GS500 najwyzej bo to wystarczy. Gowno prawda, GS jest za maly zdecydowanie, jesli mysli sie o motorach powaznie to ten motor jest kiepski a jajo jest wystarczajace chociaz w moim przypadku jest tak jak sie obawialem. Kupilem Jajo i po prostu mi nie wystarcza, chce cos dynamiczniejszego, nie do rozwijania maksymalnej predkosci ale dynamika.
Na jajku w zeszlym roku jak zaczynalem maksymalnie pojechalem 160, wiecej sie balem, po przejechaniu kilku tys i nauczeniu sie motocykla, pojechalem 180, w na majowce kolo wyszkowa 200.
Szkoda kasy pchac w GS taka moja refleksja, nie obrazajac posiadaczy tego motocykla bo kazdy ma i kupuje to na co go stac finansowo i psychicznie.
----------------------------
Kurde ogladam filmiki, czytam recenzje i slucham opinie redaktorow to normalnie zakochuje sie w hayce

ale gacie ze strachu mam pelne, gosciu na jedynce 140, na trojce 240

Ja pierdole

no jestem podjarany....
nie zrozumcie mnie zle, nie jestem podjarany tym ze i ja tak moglbym, raczej podziw, ja nie sadze zebym powyzej 200 pojechal . Uwielbiam duze samochodu i to samo jest w motorkach, wygodny przestrzenny