Zabawy moto Osiek

Hulaj dusza Piekła nie ma ;)

Zabawy moto Osiek

Postprzez MAT92 » piątek, 14 stycznia 2011, 20:52

Witam podsyłam wam moje filmiki jak bawiliśmy się w tamtym sezonie to sa tylko palenie gumy lecz w tym sezonie będzie więcej mówcie jak się wam podoba.. http://www.youtube.com/user/MAT19922991?feature=mhum[color=red]
MAT92

Postprzez ivan » sobota, 15 stycznia 2011, 10:38

Początek filmu spoko jak koleś pali gumę podczas jazdy a reszta to syf.
Nie szkoda Wam tak katować sprzęty? Rozumiem, że to padliny służące tylko do zabawy, ale palenie gumy bez gumy to trzeba serca nie mieć :) Nie widzę w tym nic fajnego. Ale może stary jestem... a więc moim zdaniem się nie przejmuj :)
ivan

Postprzez zolwik » sobota, 15 stycznia 2011, 10:42

Rzeczywiście początek jakoś się zapowiadał , spodziewałem się wolnych gum , syrkli itd. a tu zwykle katowanie maszyny .
JA TU TYLKO SPRZĄTAM !!!
zolwik

Postprzez Tymon » sobota, 15 stycznia 2011, 12:15

Kompletnie nie moja bajka :/
Tymon
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez TasmaN » sobota, 15 stycznia 2011, 14:49

A tak z innej beczki... jak Wy sie uczyliscie palenia gumy podczas jazdy?

Nie rzuca tylem na boki? Nie ucieknie moto spod dupy?
TasmaN

Postprzez firefox » sobota, 15 stycznia 2011, 16:12

O najwiekszy freestyler sie odezwal, zobaczycie co odpierniczy Tasiorek maly w tym roku :)

[ Dodano: 15-01-11, 16:20 ]
Beznadziejna totalna, ale to prawo dzieci z paskownicy, ze chca sobie fiuty przedluzyc palac gume i zazynajac maszyne, innego sposobu nie maja :(
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Mars » sobota, 15 stycznia 2011, 17:18

Popieram Firefoxa.
Mars

Postprzez MAT92 » sobota, 15 stycznia 2011, 17:51

Więcej jazdy będzie na kole i takich dupereli w tym sezonie... w tamtym nie nagrywaliśmy takich jazd tylko palenie było nagrane... Tasman nie ucieka wrzucisz 2 i powoli utrzymasz maszynę kwestia wyczucia i musisz dobrze nachylić sie na przód..... ivan to nie katowanie te maszyny maja chodzić do odcięcia a nie tylko max 5-6 tyskow na obrocie mnie nie fascynuje jazda na wprost tylko zapach palonej gumy cieszy naj bardziej... Firefox przedłożyć fiuta sie nei da a po drugie trzeba sie bawic jak sie lubi a nei tylko siedziec na dupie i patrzyc co inni robia.. ale to wasze spostrzezenia ja to lubie i dalej bede zdzierac oponki w koncu za darmoche to co innego mam z nimi robic :mrgreen: :mrgreen:

A tak w skrócie mówiąc to robię to co lubię a to co lubię robić będę.. :fuck2:
Ostatnio edytowano sobota, 15 stycznia 2011, 18:01 przez MAT92, łącznie edytowano 2 razy
MAT92

Postprzez ivan » sobota, 15 stycznia 2011, 19:42

MAT92 napisał(a): ivan to nie katowanie te maszyny maja chodzić do odcięcia a nie tylko max 5-6 tyskow na obrocie

nie katowanie?
To jak nazwać palenie resztek gumy i szorowanie felgą po asfalcie?
Poza tym od NIE-katowania z reguły nie rozwala się przewód od chłodnicy :)

firefox, troszkę przesadzasz...
Mogę się założyć że jakbyś miał 18 lat i dostęp do mocnej maszyny to robiłbyś podobnie :P
Lepiej niech robią to co robią a nie np. latają po mieście na pełnej p...e szukając adrenaliny.
ivan

Postprzez MAT92 » sobota, 15 stycznia 2011, 20:43

To jak nazwać palenie resztek gumy i szorowanie felgą po asfalcie?
Poza tym od NIE-katowania z reguły nie rozwala się przewód od chłodnicy :)
jak byś się coś znal to byś się domyślił ze zagotowanie płynu chłodniczego jest skutkiem jego wyrzucenia a nie rozwalenia przewodu :D :mrgreen:

Lepiej niech robią to co robią a nie np. latają po mieście na pełnej p...e szukając adrenaliny.

dobrze mówisz pierwszy który mówi coś prawdziwego jak widać na filmie robimy to zdala od domów i zdala od jeżdżących aut.... chyba lepiej niz jeździć na kole po miescie i robic tylko syf...
MAT92

Postprzez firefox » niedziela, 16 stycznia 2011, 12:23

ivan napisał(a):Mogę się założyć że jakbyś miał 18 lat i dostęp do mocnej maszyny to robiłbyś podobnie :P

Przeciez powiedzialem, ze to prawo mlodosci, niech robia to co robia, prosil o opinie, wiec ja wydalem. Mnie takie zabawy nie rajcuja, to jest moja opinia i osobiscie nic takiego nie robie, ale nie przeszkadza mi to, ze ktos inny to robi.

Oceniajac to z perspektywy mojego wieku, to jest to zabawa dla dzieci, a dzieci maja prawo do takiej zabawy bo nic innego nie potrafia. Kiedys wyrywalo sie panienki na blache :) Dzis na smierdzace opony :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez brodaty_rider » niedziela, 16 stycznia 2011, 16:50

Bez komentarza. Serca nie macie!
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ...
brodaty_rider

Postprzez Rafik » niedziela, 16 stycznia 2011, 22:30

Lepiej niech mają takie zajęcia :o i jakąś pasje a nie jak inni młodzi ćpają i piją potem rozrabiają u mnie w mieście takich nie brakuje wandali.A mnie krew zalewa taką mamy teraz młodzież :x ale nie wszystką wyjątki są :?
Rafik

Postprzez Bochen » środa, 19 stycznia 2011, 17:58

ivan napisał(a):firefox, troszkę przesadzasz...
Mogę się założyć że jakbyś miał 18 lat i dostęp do mocnej maszyny to robiłbyś podobnie :P

Ja mam jajco 2 lata i mam 21 lat. Ani razu w mojej karierze nie zrobiłem nawet przegazówki do odcięcia obrotów, nie mówiąc już o paleni gumy. Jak do mojego liceum zajechałem pierwszy raz na moto to nie mogłem się opędzić od lasek, ale na co komu głupie laski które lecą na twój motor, a bez niego nawet by nie popatrzyły na mnie. Zamiast zarzynać suczkę wolałem sobie pojechać z nią do Rumuni. Oczywiście każdy jeździ na moto by czerpać przyjemność. Dla jednych tą przyjemnością jest wyszalenie się, dla innych przedłużenie penisa, a jeszcze dla innych nabijanie kilometrów. Nikogo nie krytykuję.
Bochen

Postprzez ivan » środa, 19 stycznia 2011, 20:46

Bochen, to tylko pogratulować. Myślę że jesteś jednym z niewielu z takim podejściem.
Ale chyba podczas jazdy to już wchodzisz na czerwone pole, co? :)
ivan

Postprzez Bochen » środa, 19 stycznia 2011, 22:02

No zdarza się :D Nie mówię, że nie lubię czasem przygrzać :P . Gdybym chciał jeździć 50 km/h i na obrotach poniżej 5k to bym sobie 125cc kupił. Ale kiedy się jedzie to jest to uzasadnione.
Bochen

Postprzez MAT92 » niedziela, 30 stycznia 2011, 16:38

http://www.youtube.com/watch?v=LKKhJMiihMA A to dla tych którym się leska w oku kreci na dźwięk odcięcia w motorze z wczorajszej przejażdżki pozdrawiam...
MAT92

Postprzez ivan » niedziela, 30 stycznia 2011, 20:01

No to już mi się bardziej podoba. Widać że troszkę masz pojęcia :)
ivan

Postprzez MAT92 » wtorek, 1 lutego 2011, 20:28

ivan tak jak powiedziałem wcześniej w tym sezonie będzie dużo więcej prób, nauk, zabaw, śmiechu i więcej ciekawych filmów... pozdrawiam...

[ Dodano: 21-02-11, 22:27 ]
A o to kolejny króciutki filmik po spotkaniu z policja jak próbowałem ściągnąć oponę w zeszły likend... [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Wfu5aZJYXlQ[/youtube] :diabel: :diabel: :fuck2: :fuck2:
MAT92

Postprzez daro600 » wtorek, 22 lutego 2011, 20:27

spoko... ale dla mnie narazie tak jak stwierdzili koledzy wyżej za duzo katowania maszyny... i palenia gumy...:)
mi by było szkoda... ale nie o to tu chodzi:P
zobaczymy jak bedzie szła nauka w nadchodzącym sezonie...
przed ostatni filmik zapowiada sie nieźle...
pozdro:)
daro600

Następna strona

Powrót do HYDEPARK