A ja sobie nie wyobrażam kupna używanego kombo. Zapewne ma to kilka lat i nieraz poprzedni użytkownik porządnie się w niego spocił, a na czyszczony też nie wygląda. No ale cena czyni cuda
Jedno częściowy??? Będziesz w nim wybierał się tylko na tor? Bo jeśli do śmigania po mieście to raczej nie jest wygonie nie móc zdjąć kurtki, bo żeby ją zdjąć i śmigać z wiszącym workiem za tyłkiem to też raczej mało wygodne... no ale zastanów się sam nad tym.
Ostatnio edytowano środa, 15 czerwca 2011, 10:31 przez ZiGi, łącznie edytowano 1 raz
wiesz co , teraz sa wakacje bo zaliczylem juz w sumie wszystko wiec jako kurier nie sciagam w ogole kurtki w pracy , a jak bede smigal sobie polatac to i tak nie bede sciagal pozatym to szpan chyba
Skoro pracujesz jako kurier to ja poszukał bym czegoś bardziej "przewiewnego" niż jednoczęściówka, ale wiem też dobrze, że jak się komuś coś spodoba to nie ma argumentów by przekonać go do "chłodnego spojrzenia" na temat. Z drugiej strony cena za ten kombiak jest tak niska, że śmiało można zaryzykować jego zakup, polatasz w nim i sam ocenisz jak Ci leży, w razie "W" dużo nie stracisz chcesz ? to bierz ! i oby dobrze leżał
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
Kombinezon Kupiłem cena -230 złotych , strasznie ciężko się to gówno zakłada i ma tylko jedna kieszonke wewnetrznana sercu taka w zasadzie na portfel i klucze od domu i telefon jezdzi sie super a to ze jest doswiadczony w sumie nawet mi sie podoba za ta cene grzechem byloby nie kupic kombi dainese ktory do tego pasuje jak ulal
Tak tak,ładuj klucze w kieszonkę na sercu.
Bedziesz mial k.skie szczescie jak nie wbija Ci sie w cialo przy dzwonku czy innej przygodzie.
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"