No wlasnie PZW chwali szajs, ja na szajsie typu Shinko tez jezdze w hayce i daje rade. Pewnie niedlugo bede musial zmienic gumke i pewnie wybiore cos z gornej polki zeby przekonac sie jaka sie rzeczywista roznica miedzy Shinko a np Michalem

chrom napisał(a):Mam takie pytanie mianowicie ostatnio pojechalem na tor pierwszy raz i jezdzilo mi sie spoko udalo mi sie kilka razy przytrzec kolano,ale nie zamknąlem tylnej Opony przednia tak tylnej nie i tak sie zastanawiam czy moze miec wplyw szerokosc opony poniewaz jakis czas temu zmienilem Opone tylna ze 140 orginalna szerokosc na 160 i tak sobie mysle ze to moze miec znaczenie bo felga jest waska i opona sie nie wyklada dobrze i dlatego mimo przytarcia kolanem nie zamykam opony wiadomo ze moge tez popelniac blad w skladaniu w zakrecie,ale zastanawiam sie nad ta opona co myslicie?czy ma to wplyw czy raczej blad tkwi w technice?moze ktos sie orientuje i moze cos podpowiedziec!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości