akcesoryjna kanapa / siedzenie

Produkty, opinie, promocje, namiary...

po ilu km zaczynasz doczuwać dyskomfort w podróży na swoim GSXF

100
0
Brak głosów
200
4
57%
300
1
14%
więcej - mam twardy tyłek i miękkie serce
2
29%

Liczba głosów : 7

akcesoryjna kanapa / siedzenie

Postprzez marcinulus » poniedziałek, 18 lipca 2011, 11:42

Czy ktoś wymieniał, widział, słyszał o akcesoryjnych kanapach do jajka z 2000r ?
na oryginalnej po przejechaniu około 200km zaczynam odczuwać dyskomfort, każdy kolejny kilometr tylko pogarsza ten stan :)

zmuszony jestem zsiadać z konia i odpoczywać, a wsiadanie i ponowne układanie się na siodle też nie jest najprzyjemniejsze :)

lub 2gie pytanie:
czy ktoś wymienił, jeździł, rozmawiał o wymienionej kanapie i może to nic nie daje? dalej "dupsko dostaje w kość" ? :)

w Louis jest taka żelowa poduszka żelowa poduszka

Nic innego nie zlalazłem ...
kiedyś do Fazera widziałem różnego rodzaju akcesoryjne kanapy ... może GSXF też się czegoś takiego dorobił ?
marcinulus

Postprzez ivan » poniedziałek, 18 lipca 2011, 12:37

http://mariomoto.pl/page13.php
Oni robią dobrze kanapy, ale osobiście uważam że kanapa na jajku jest bardzo wygodna i nie warto jej zmieniać. No ale wiadomo jak chcesz to proszę bardzo :)

A taką żelową poduszkę to możesz sobie przed tv kupić :) Po prostu nie sądzę żeby utrzymała d..e na siedzeniu podczas jazdy.
ivan

Postprzez DiElektryk » poniedziałek, 18 lipca 2011, 16:00

Temat kanap był poruszany, robi je Nosfer, ja mam taką dużo wygodniejsza i siętyłek po niej nie ślizga.

Kanapy
Alarmy, CB Radia, Centralne Zamki, Xenony i inne zabawki :D
KABOauto.pl
DiElektryk

Postprzez marcinulus » poniedziałek, 18 lipca 2011, 19:20

Dzięki za info!
Ostatnio edytowano poniedziałek, 18 lipca 2011, 19:21 przez marcinulus, łącznie edytowano 1 raz
marcinulus

Powrót do Kaski, ubrania, ochraniacze...