10 zlot motocyklowy cud nad wisłą radzymin 15 08 2011

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Postprzez ogórek » poniedziałek, 15 sierpnia 2011, 18:19

dzwonił do mnie adhd przed 12 miał dojechać na zlot ale czy był nie wiem mówiłem mu że ty RAV poleciałeś.
Nie marnujcie ani chwili, kupcie SUZI róbcie whellie!
ogórek
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez RAV » poniedziałek, 15 sierpnia 2011, 19:42

Tasman - poszło PM do Ciebie.
ogórek, możliwe, że dołączył gdzieś po drodze, choć co postój ganiałem jak pies z wywieszonym ozorem po "parku maszyn" a na źrenicach miałem tylko jeden napis - GSXF :D :D :D radar wykrył tylko dwa jajka (czerwone 600 i czarne 750) i jednego niebieskiego imbryka :D
Nic to, zlocik udany a co do spotkania to next time po prostu :D
Ostatnio edytowano poniedziałek, 15 sierpnia 2011, 19:42 przez RAV, łącznie edytowano 1 raz
RAV
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez ADHD » wtorek, 16 sierpnia 2011, 13:58

bylem na zlocie ale rozsypal mi sie moto dzisiaj jade z nim na przyczepce do Legionowa do mechanika dostal za ostro i cos sie w napedzie rozsypalo albo sprzeglo sie skoczylo i wrocilem autem do domu a wieczorem porwalem moto z parkigu niedaleko sceny a co do Broka otworze nowy temat
ADHD

Postprzez TasmaN » wtorek, 16 sierpnia 2011, 14:42

wieszcofajniebybylojakbyspisalzkropkamiiprzecinkamibonichvujaniemogezrozumieccopiszeszimuszeczytacpokilkrazy.
TasmaN

Postprzez RAV » wtorek, 16 sierpnia 2011, 15:01

w takim razie faktycznie szkoda, że się nie udało nam spotkać. Z drugiej strony to kurde co to musiał być za peszek, bo zarówno przed jak i po "paradzie" swoje moto parkowałem 30metrów od sceny - przy tej wielkiej dmuchanej bramie :P no nic mam nadzieję że uda się tanio i szybko zreanimować Twojego sprzęta.

I pozostając przy temacie tego zlotu to przedstawiam medialną bestię, która swojego parcia na szkło okiełznać nie mogła, stąd jej pojawienie się tu :
00:56 obskurak na I-szym planie :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9sY1DKUFuic[/youtube]

a także tu się załapałem :) ogólnie ten gość "kameramen" miał mnie częściej „w obiektywie” bo kilka razy przejeżdżałem na placu obok niego ale cham jeden to wyciął :)
czas 01:55 , 05:44 i 06:06 :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FzbBWECgFUE[/youtube]
RAV
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez ADHD » wtorek, 16 sierpnia 2011, 18:37

jutro bede wiedział ale i klocki , filtr , olej , naciagnac łacuch tysiak peknie fajny moto dobry kolor pozdro
ADHD

Poprzednia strona

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...