Wycieczka po polsce ;)

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Wycieczka po polsce ;)

Postprzez moro99 » niedziela, 20 maja 2012, 19:07

Czesc Planuje sobie urlop :) chcialbym pojezdzic troche po Polsce (bo malo znam :) )
Plan na chwile obecna WYGLADA TAK

Chcialbym wyruszyc 23.06 :) Chce zrobic tak zeby sie zatrzymywac na 1 dzien w danej miejscowosci (pozwiedzac przespac sie) i ruszyc dalej.
jakby ktos byl zainsteresowany to zapraszam :) - oczywscie dolaczenie sie gdzies w polsce mozliwe (czy chociazby przejechanie sie wspolnie.

Jak ktos ma jakies fajne niedrogie noclegi w tych miejscowosciach (lub moze chcialby mnie ugoscic :P) to smialo piszcie :)
moro99

Postprzez pegaz » poniedziałek, 21 maja 2012, 17:13

Niezla marszruta. W polowie sierpniu planuje objazdowke szlakiem latarni morskich (W-wa - Krynica Morska - Szczecin - W-wa), takze jak chcesz sie dolaczyc to zapraszam. Spanie zaplanowane pod namiotami. Wyprawa kilkudniowa.

PS. Oczywiscie z zachaczeniem o zolwika w Gdyni :)
pegaz

Postprzez zolwik » poniedziałek, 21 maja 2012, 17:22

Nie złe trasy tylko pozazdrościć :/

pegaz, To ja już po urlopie pewnie będę , ale miło będzie :mrgreen:
JA TU TYLKO SPRZĄTAM !!!
zolwik

Re: Wycieczka po polsce ;)

Postprzez Mały » piątek, 25 maja 2012, 21:19

moro jak strary wyjadacz w tych tematach mam kilka propozycji zmiany trasy na lepsze...
jak jesteś zainteresowany to daj znać na PW,

P.S. co z naszym spotkaniem, muszę usłyszeć wreszcie ten wydech:)

moro99 napisał(a):Czesc Planuje sobie urlop :) chcialbym pojezdzic troche po Polsce (bo malo znam :) )
Plan na chwile obecna WYGLADA TAK

Chcialbym wyruszyc 23.06 :) Chce zrobic tak zeby sie zatrzymywac na 1 dzien w danej miejscowosci (pozwiedzac przespac sie) i ruszyc dalej.
jakby ktos byl zainsteresowany to zapraszam :) - oczywscie dolaczenie sie gdzies w polsce mozliwe (czy chociazby przejechanie sie wspolnie.

Jak ktos ma jakies fajne niedrogie noclegi w tych miejscowosciach (lub moze chcialby mnie ugoscic :P) to smialo piszcie :)
Mały

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...