Jajko na Allegro

Linki, uwagi, spostrzeżenia, porady

Jajko na Allegro

Postprzez Radzio » czwartek, 24 maja 2012, 21:36

Witam, mam zamiar kupić następujący okaz. Właściciel sprzedaje go z powodów zdrowotnych. Rozmawiałem z nim i z tego co mówił wszystko wydaje się OK z motorem. Ale dla pewności chcę zapytać jeszcze Was o zdanie na temat tego moto.

http://moto.allegro.pl/suzuki-gsx-600f-i2351948067.html
Radzio

Postprzez Konrad » czwartek, 24 maja 2012, 22:48

Na 100 % malowany, - łącznik pod kloszem chyba nie do końca spasował... Oczywiście nie oznacza to ,że nie warto oglądnąć; ale stan techniczny to już trzeba na miejscu stwierdzić :D
Ostatnio edytowano czwartek, 24 maja 2012, 22:49 przez Konrad, łącznie edytowano 1 raz
Konrad

Postprzez Tobo » czwartek, 24 maja 2012, 23:17

Tak jak wspomniano wcześniej cały malowany, może oprócz zbiornika paliwa. Być może niegroźny wypadek, ale na pewno porządny szlif. Wymienione ciężarki kierownicy klamki pewnie też, naklejki na plastiakch pod kanapą i na czaszce nie takie jak powinny być, brak naklejek pozycji kranu ON RES PRI. Technicznie może być spoko. Obejrzyj, posłuchaj, zobacz czy nie zostawia dwóch śladów :P
Tobo

Postprzez kojak83 » piątek, 25 maja 2012, 05:09

Moim zdaniem kanapa jest przesunięta w prawo ale może tak też pada cień. Malowany chyba był cały bo na zadupku są inne naklejki a oznakowanie GSXF na owiewkach jest na innej wysokości niż fabrycznie. Poza tym duuuża szczelina z przodu pod lampą. Z doświadczenia wiem, że jeśli jajko w tej cenie jest dobre to od razu zwija go hiena - handlarz.
kojak83

Powrót do Oceniamy sprzęty z ALLEGRO, OTOMOTO